Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok be jön nektek a mackós testalkat? Maga a férfit ne nézzétek csak a testalkatot!
2012. okt. 5. 14:36
11/26 A kérdező kommentje:
Te mekkora gyökér vagy utolsó!
2012. okt. 5. 15:11
12/26 anonim válasza:
Tudod utolsó, te akárhová mehetnél, ilyen stílussal csak olyan lány jutna neked, mint ami eddig is.
Mert értelmes nő rád sem hederít, ezt garantálom.
13/26 anonim válasza:
Ez nem mackós testalkat, hanem sörhas... Egyébként nem. Én a vékony srácokat szeretem. :D
14/26 A kérdező kommentje:
Nem kell lenézni senkit se azért mert kinek mi az ideálja! Vannak aki duci lányokat szeretik hatalmas mellekkel vannak akik a karcsú lányokat hatalmas mellekkel vagy a vékonyakat közepe mellel de hallottam olyat is aki kis mellű nőkre bukik. Férfiba is, sportos, kigyúrt, macsó jelleg, mackós, átlagos vagy szálkás, szőrös, szörtelen vagy borostás legyen mindig. Ez tök változó csak kíváncsi voltam, hogy 10 nőből hánynak jön be!
2012. okt. 5. 15:19
15/26 A kérdező kommentje:
Eddig 5-nek nem jön be és 3-nak meg igen de van egy aki azt írta, hogy "önmagában az ilyen nem. de ha a férfi amúgy tökéletes számomra, akkor nem érdekel." -10 - es válaszoló! Én téged a semleges kategóriába tennélek!
2012. okt. 5. 15:23
16/26 anonim válasza:
Hölgyek, megtennétek, hogy a kérdező által mutatott képet tartalmazó weboldalon - [link] - megnézitek a többi képet is, és linkelitek azt, amelyik még elfogadható testalkat számotokra?
17/26 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön. Párom is mackós, de izmos is mellé.
23/L
18/26 A kérdező kommentje:
Zöme kövér inkább!
2012. okt. 5. 15:42
19/26 anonim válasza:
Nem lehet megnézni a többit, így linkelni nem tudok, de nekem még Nagy Péter tetszik.
Akit linkelt a kérdező és ő OK, a többi nem annyira, bár lehet ott más ront az összhatáson.
23/L
20/26 A kérdező kommentje:
23 éves lány!
Te járnál is azzal 2 emberrel akkor?
2012. okt. 5. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!