Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta "szégyenlem magam ennek nem kellett volna megtörténnie. " Ez mit jelent a pasiknál?
Figyelt kérdés
Van egy srác régóta ismertük egymást meg minden aztán elkezdett érdeklődni irántam úgy vettem észre. Találkoztunk,párszor eljött hozzám és egyszer elmentem én is hozzá. Ott aludtam nála este semmi nem is volt reggel viszont letámadtuk egymást. Aztán délután beszéltünk azt mondta h szégyenli magát ennek nem kellett volna megtörténnie..Azóta se híre se hamva nem tudok róla semmit. Mit jelent ez asrácoknál? Megbolondulok már tőle...:(2012. okt. 5. 12:27
12/15 A kérdező kommentje:
nincs neki. 3éve szakítottak és állítólag még mindig szereti..
2012. okt. 5. 12:58
13/15 anonim válasza:
Jobb, ha minél előbb elfelejted az ilyet.
14/15 A kérdező kommentje:
ja és azt is mondta nem tudok parancsolni magamnak...
2012. okt. 5. 13:04
15/15 anonim válasza:
"állítólag még mindig szereti.."
Itt a válasz!
Lehet hogy nem tudja elfelejteni a lányt.
Bár azt írtad 3 éve szakítottak,ami azért elég hosszú idő.
Szerintem egy normális felnőtt egészséges pasi,azért nem bírja ki ennyi ideig szex nélkül.
Tényleg több dolog miatt lehetséges.
-nem volt jó neki a szex
-van barátnője,vagy más alkalmi kapcsolata,csak hazudott
-vagy még szereti a volt barátnőjét,és 3 év után se tudja elfelejteni,így senkivel sem akar lefeküdni(bár ezt nem hiszem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!