Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg szerelmes belém?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szerelmes belém?

Figyelt kérdés

Van 1 lány. Barátok vagyunk/voltunk, kb 5 hónapja elmondta hogy szerelmes és szeretne többet mint barátság. Akkor nemet mondtam. Utána nem változott semmi..

Bunkó voltam vele, megbántottam, hülyeséget csináltam, ő mégis kitartott mellettem, összeveszett a barátnőivel miattam (már kibékültek), egyest adatott magának tz-re pedig ő az éltanuló... szal sokat tett értem, ahol tud segit, nem akarja hogy bajba keveredjek stb.

Egyszer poénból szóba került a sex a haveri társaságban és aztmondta h ha 3 évvel idősebb lenne nekem adná a szüzességét..

Egyébként hasonló az érdeklődési körünk, benne bizok legjobban a barátok közül, mindig mellettem van ha szükségem van rá vele meg tudok beszélni mindent.

már 3 pasit elküldött aki megkérdezte járna-e vele s nem azért mert nem tetszettek neki

Tényleg szerelmes belém?

lécci normális válaszokat adjatok és irtok kort+nemet

köszi

2009. aug. 4. 21:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen szerelmes beléd!Viszont egy kort irhatnál hogy hány évesek is vagytok!!
2009. aug. 4. 21:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

mégis mivel bizonyítsa még be?

tetováltassa magára a nevedet vagymi?

2009. aug. 4. 21:21
 3/10 A kérdező kommentje:
14/F ő 2 hónap múlva lesz 14
2009. aug. 4. 21:22
 4/10 A kérdező kommentje:
am hennával (ez kb egy hét után lekopik) már egyszer ráitatta a kezére a nevemet
2009. aug. 4. 21:29
 5/10 A kérdező kommentje:
*iratta
2009. aug. 4. 21:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

akkor????

jesszusom ennyire nem lehetsz hülye....

2009. aug. 4. 21:33
 7/10 A kérdező kommentje:
jo csak közbe a többi csaj azt beszéli a fejembe, hogy csak szivat h hülyitsen
2009. aug. 4. 21:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
100% hogy szerelmes beléd!Nekünk higgy :)))
2009. aug. 4. 22:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát az biztos, hogy nem az eszedért szeret :) bocs :D
2009. aug. 6. 23:42
 10/10 Giovanni ***** válasza:
Hülye még ha "kihasználna is"!hülyitene el mondhatnád h kihasznált egy csajt örülj neki,És ám jól látsz? mert ha igen akkor mosd ki a csipáidat.
2009. aug. 7. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!