Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek meg a csajjal? Mit mondjak majd neki? Hasznos tanacsokat varok!
Van egy lany aki tobb mint valoszinu a szomszedom (lattam parszor bemenni es kijonni a kapun es sokat latom a kornyeken). Van egy kozosseg ahova o is eljar, es enis akarok menni, mar csak azert is hogy megismerjem jobban.
Amikor hazafele tart a kozossegbol es ha latom hogy ugyanarra jon mint en akkor hogyan szolitsam meg, es mit mondjak neki??
Tole nem akarok semmit baratsagnal(meg:D), hanem az egyik baratnoje vagy osztalytarsa nem tudom pontosan, nagyontetszik nekem, es arra gondoltam hogy rajta keresztul megtudnam ismerni a csajt aki tetszik nekem.
De eloszoris a szomszed csajjal kene beszeljek.
Ha o is ugyanarra jon haza mint en hogy szolitsam meg?? Es miket mondjak neki?
igazi sherlock vagy
szerintem a barátnőjét kellene megszólítanod, mert a lány azt is hiheti, h neked ő tetszik, amit tőle megtudna a kiszemelted is, ami borítaná a dominókat...
Az a gond hogy a csajt aki bejon nekem csak facebookrol ismerem. Egy parszor mar beszelgettunk is.
Sajnos nem egy suliba jarunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!