Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszább vegyek? (lent bövebben)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszább vegyek? (lent bövebben)

Figyelt kérdés
Elég sokat használom a "hancúrlécem" napi 6-7 alkalommal maszturbálok és ezek után este a párommal 2-3menet "lenyomunk". Visszább vegyek?
2009. aug. 4. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ez jó így akkor nem kell visszavenni az alkalmakból.
2009. aug. 4. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ööö... ez kicsit fura, de hát ha neked ez jó akkor csináld! :)
2009. aug. 4. 19:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Uhhh, ez naaagyon sok... de ha neked így jó, akkor csináld.
2009. aug. 4. 19:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nem megy a munkád, tanulmányaid, társas kapcsolatok rovására, akkor szerintem nincs vele gond. De egyékbént csinálsz mást is napközben mint a maszturbáció? És gondolsz másra a szexen kívül?
2009. aug. 4. 20:00
 5/6 anonim ***** válasza:

nem megy a szex rovásáraa? inkább szexeljetek 2-3-4 órát egyszer, utánna nem fogod kivánni ilyen gyakran ;-D

..és a bnőd is örülni fog :)

2009. aug. 4. 20:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát te nagyon ráérhetsz:D sztem inkább gyakorolj, hogy ne élvezz el 2 perc alatt, nekem fél napom rámenne hogy 6szor kiverjem meg még 3mat ágyban keféljek... sőt az egész... én az időt sajnálom, amugy meg lehet csinálni, tökre nem egészségtelen, sztem tedd amit jónak látsz de a barátnőd a legfontosabb ne feledd.
2009. aug. 4. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!