Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pár szeretkezik, akkor miért kell mindenáron közösülniük?
Figyelt kérdés
Miért nem lehet csak simogatni és csókolgatni egymást? Akkor nem kéne fogamzásgátló sem.2009. aug. 4. 18:31
1/9 anonim válasza:
mert a szeretkezés=közösülés ha csak csókolóznak simogatják egymást az nem szeretkezés
2/9 anonim válasza:
Nem értek egyet a hozzászólóval. A szeretkezés nálam nem egyenlő a "dugással", behatolással, koitusszal. Sőt. Az inkább csak a kisebb részét teszi ki a dolognak. Imádom a forró, szenvedélyes bevezetőt az ágyba - még az ágybabújás előtt - aztán meg ha már az ágyban vagyunk sokszor inkább puncitnyalok, mintsem "dugok".
Bár nem értem, hogy miért zavarja a kérdezőt, hogy közösülnek az emberek meg fogamzásgátlót szednek. Ha érett, felelősségteljes emberek, akkor csinálják úgy, ahogy nekik tetszik. A fiatalabb, éretlenebb korosztály mondjuk inkább maradjon az orális szexnél meg a pettingelésnél.
3/9 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar ha más közösül, csak arra voltam kíváncsi, hogy miért csak azt tekintik sokan szeretkezésnek, ha egy pár közösül! A simogatás. a puncinyalás, a lányoknak a kukac szopás, a csók, stb. ez mind beletartozik a szeretkezésbe!
2009. aug. 4. 18:47
4/9 anonim válasza:
ha egy pár szeretkezik az teljesen normális, nem cska fogamzásgátlo van, van kotton gumi is
5/9 anonim válasza:
Nem! Amiről írtál azt pettingnek hívják!
6/9 A kérdező kommentje:
A második válaszolót megértem! Tényleg rosszul tettem fel a kérdést!!! Ne haragudjatok!!!
2009. aug. 4. 18:52
8/9 Thurston válasza:
Mert az orális szex teljesen más, mint a sima vaginális közösülés, akkor érzed csak igazán, hogy egyesülsz a pároddal tetsben és lélekben. Hát ezért.
9/9 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést jól elszúrtam! Igazából arra voltam kíváncsi, hogy miért csak azt nevezik sokan szeretkezésnek, ha egy pár közösül? A pettinget is szerelemből csináljuk. Nem? Ezt szerettem volna kérdezni! Ne haragudjatok, hogy rosszul tettem fel a kérdést!!!
2009. aug. 5. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!