Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » LÁNYOK, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK, mi a véleményetek erről? (lent)

Figyelt kérdés

Az exemnek csináltam egy csokor virágot, tortát sütöttem neki és csináltam neki egy képeskönyvet rajzokkal és idézetekkel...hátha megbékél és újra összejön velem.

Nektek egy ilyesmi h esett volna ha a volt párotok ezáltal szeretne bocsánatot kérni és egyben egy esélyt kérni a kapcsolatotoknak? :)

17/f

2012. okt. 3. 15:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Hm... nem akarlak megbántani, de szerintem másik pasi is lehet a dologban, hisz ahogy a mondás is mondja: az ellentétek vonzák egymást...

Ebben a dologban hogy vége lett biztos nem ez az indok ha 2 évig együtt voltatok :)

2012. okt. 3. 15:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Ezzel nem érsz el semmit. Az egyetlen módja, h visszaszerezd, h nézz ki jobban, mint a másik pasi!
2012. okt. 3. 15:56
 13/14 anonim ***** válasza:
hát, add neki oda, remélhetőleg újra összejöttök, bár ez a sok ajándék nem mindig oldja meg a dolgokat, de lehet, hogy azért szakított, mert úgy érezte, nem törődsz vele eleget, és lehet hogy ezekkel kielégíted az igényeit. próbáld meg, aztán írj, hogy mi volt! :) sok sikert!!!!!!!!!!!
2012. okt. 3. 16:18
 14/14 A kérdező kommentje:
Megtörtént már a dolog múlt szombaton csak a véleményekre voltam kiváncsi igy utólag. Talán épp az h a szeretetemmel "fojtogattam", mert törődni rengeteget törődtem vele, mindig kimutattam h mit érzek iránta. Nincs másik fiú a dologban, egyszerűen azt mondta amit már előzőleg leirtam...kár minden estre, nagyon szerettem. :S
2012. okt. 4. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!