Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet bírni a magányt párkapcsolat és szex nélkül?
én is pont két éve szakítottam az ELSŐ lánnyal az életemben nem volt egy hosszú életű dolog dehát na nem is ez a lényeg.
egyedül élek barátaim nem sokan vannak talán 1-2.lányok pedig a közelemben sincsenek.
néha kegyetlen nehéz(az ember társas lény) én pedig nem vagyok a 2-3 hetes kapcsolatok híve.
Keresem az igazit talán majd egyszer eljön
És szerintem megéri rá várni hisz ezzel magamnak teszek jót ha olyannal jövök össze aki megérdemel
Ha lefoglalja magát az ember és mindig van mit csinálni akkor viszont nincs ideje azon rágódni mikor lesz már valami
1,5 éve egyedül vagyok, most már rossz:(
25L
Én meg 2éve vagyok egyedül és rossz,de nem haltam bele.
21L
Én már 13 éve, és nem hiányzik nekem párkapcsolat. A szex az szinte logikus párkapcsolat nélkül.
21/F
Uccsó, 21 éves vagy, 13 éve egyedül, tehát 8 évesen volt utoljára párkapcsolatod? Érdekes sztori.
Amúgy szerintem teljesen más eset, ha valaki úgy van egyedül, hogy közben a fél világgal lefekszik, vagy (mint a legtöbben) azért csak összejár dugni valakivel, vagy, mint a kérdező, "a szexet időnként megoldja valahogy". Szerintem csak az van igazán egyedül, akinek szex sincs az életében, sem semmilyen intim, férfi-nő kapcsolat: mondjuk aki évek óta még az érintés élményéből is ki van zárva, soha nem ölel meg senkit, a kezével sem ér hozzá senkihez stb. Ég és föld a különbség a két típus között.
"Szerintem csak az van igazán egyedül, akinek szex sincs az életében, sem semmilyen intim, férfi-nő kapcsolat: mondjuk aki évek óta még az érintés élményéből is ki van zárva, soha nem ölel meg senkit, a kezével sem ér hozzá senkihez stb. "
Pontosan így van, Doktorrossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!