Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vézna fiúk, akik arra panaszkodnak, hogy a csajoknak csak az izmos palik kellenek! Ti miért nem kezdtek el gyúrni?
"Nekem még az átlag lányokért is PEDÁLOZNOM kell, ami meg igazán nem fer"
Atyaég, hogy lehet így hozzáállni:) Benned semmi férfi ösztön nincsen, hogy meg akarj szerezni egy lányt? Még egy átlagos lány is azt akarja, hogy meg akarják szerezni.. Ez a legtermészetesebb dolog a világon. Ez a te dolgod, ez nem pedálozás..
"és az a nő akiért gyurok, ő mit tett értem? SEMMIT! És ez igy nem fer."
Ruhákat vesz, hogy csinos legyen. Odafigyel az alakjára, festi a haját, finom sminkel, hogy szép legyen, epilál, soroljam? Jórészt napi szinten.
Ha egy igényes lányra vágysz, miért várod el, hogy ő ne vágyjon egy hasonló kaliberű férfira.
Remélem, hogy csak troll vagy, mert ez a felfogás hihetetlen :)
Az én bajom a gyúrással az, hogy fogyok tőle mintha muszáj lenne. Képtelen vagyok hízni általánosságba(gyors az anyagcserém) és táplálék szinten az ételallergiám is beszabályozza az étrendemet...
171 cm magasan voltam eddig 61 kiló, 3 hónap napi szintű edzés hatására lettem 55. Eddig is sovány voltam, de most aztán végképp. Úgyhogy abba kellett hagynom az edzést, mert még a mostani ruháimat is kifogynám ezzel a tendenciával.
Szerintem ez beletartozik a genetikába, mégha "kifogás" is.
21/F
Azért, mert sokkal könnyebb nyivákolni és sajnálni önmagunkat, mint keményen megdolgozni valamiért. Ennyi.
Egyébként alapból nincs baj a vékony fiúkkal, de ha valakit zavar, hogy nem izmos, és mégis inkább sír a szája ahelyett, hogy tenne magáért valamit, az szánalmas.
Az egy egyszerű tény, hogyha több kalóriát viszel be a szervezetedbe, mint amennyit elhasználsz, akkor növekedni fogsz. Hogy ez kinél mennyi, az már lehet egyénfüggő, de mindenki képes rá, hatalmas különbségek nincsenek. Ugyanez igaz, fordítva a fogyásra. Nyilván, ha nekiállsz gyúrni, több kalóriát égetsz el, tehát még többet kell bevinned, különben fogyni fogsz.
Én se híztam semmit régen, pedig kondiztam rendesen. De nem figyeltem oda a táplálkozásra. Most ugyanannyit gyúrok, de odafigyelek a napi sokszori (átlag 5) megfelelő minőségű(sok fehérje, kevés zsír, szénhidrát) étkezésre, és erősödök is rendesen. Ilyen egyszerű.
Meki kúra tömegnövelésnek elmegy, de sokat zsírosodsz is tőle, meg annyit kéne enni, hogy attól tényleg megundorodsz :) És az tényleg drága, ha sokat eszel, szóval az hülyeség.. Inkább vegyél 1Kg csirkét abból az árból, sokkal többet ér.
A lényeg az, hogy mindenki tud növekedni, csak elszántság és odafigyelés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!