Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vézna fiúk, akik arra panaszkodnak, hogy a csajoknak csak az izmos palik kellenek! Ti miért nem kezdtek el gyúrni?
Ez az egyik legnagyobb tévhit és talán a legnevetségesebb
Most csak vegyük Magyarországot
A férfiak több mint 75%-a nincs kigyúrva mégis a többségnek van barátnőjük
Oké lehet keresgélni kifogásokat de ne ilyet mert ez marhaság.Az igaz hogy vannak csajok akiknek kifejezetten izmos pasik kellenek de a többség nem ilyen
Az ilyen tévhitben élő ember szokott egyáltalán városba menni?Mennyi vézna srác sétál az utcán akiket majdnem elfúj a szél mégis bombanőjük van
38%, veled komoly gondok vannak... Nyugodtabb lennék, ha rács mögött ülnél.
Nem csoda, hogy nem jár veled az emlegetett személy, egy buta pszichopata állatnak tűnsz, pedig csak pár sort olvastam tőled.
Nem minden a külső. Dühöngeni meg felesleges.
Túlságosan kényelmesek hozzá, hiszen ezt napi szinten kell végezni, kitartóan.Ők inkább a jó nők után sóvárognak, kizárólag szép nőket akarnak maguk mellé, elvárják hogy a csajnak ne számítson az ő külsejük.
Pedig aki jó nőt akar magának, annak a pasinak szintén ki kell néznie valahogy, különben hogy várná el hogy szóba álljanak vele?oda-vissza működik.
"Azért mert ha ez a mérce a csajnál, akkor 1 másodpercnyi dolgom sincs vele.
"
Én sem tudtam volna jobban leírni. Zöld láb vagy mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!