Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel lehet levenni a lábáról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet levenni a lábáról egy 60 év fölötti férfit?

Figyelt kérdés
Mi az amit szeret ez a korosztály? Milyen viselkedést/öltözködést stb.? Pontosan 30 évvel vagyok fiatalabb és tanácstalan vagyok...

#férfi #viselkedés #idős férfi-fiatal nő
2012. okt. 2. 22:01
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Helló!

Én voltam már hasonló helyzetben, mint te! sikeresnek mondhatom a dolgot.

Milyen kapcsolatban álltok? Szoktatok beszélgetni? Mennyire ismer téged? Nőcsábász volt anno?

Vmi infót írj! Így könnyebb a tanácsadás. Írhatsz üzit is. (:

2012. okt. 24. 22:08
 22/32 A kérdező kommentje:
Szakmai kapcsolatban állunk, eléggé az elején tartunk még.
2012. okt. 24. 22:11
 23/32 anonim ***** válasza:

Én általános dologgal kezdtem a beszélgetéseket. Pl. időjárás

Majd a beszélgetések jöttek maguktól.

Dekoltásodat nyugodtan kiteheted.

néha dicsérd meg a kinézetét.

Kis idő eltettével, ha már rendszeresen beszélgetést és szeretnéd tudni, h mi lehet ebből, akkor feltehetsz egy hasonló kérdést : " én is kigombolhatom az ingjét?"

2012. okt. 24. 22:30
 24/32 anonim ***** válasza:
Szia, én most vagyok hasonló helyzetben... Mi van veled azóta?
2013. júl. 16. 17:20
 25/32 A kérdező kommentje:
Szia! Azóta az történt, hogy beleszerettem egy 39 éves pasiba, szóval tárgytalan a dolog. Hála az égnek, hogy végül nem csináltam semmit az idős pasival. :) Most látom, hogy mekkora hülyeség lett volna...
2013. júl. 16. 22:04
 26/32 anonim ***** válasza:
Párom 30 évvel idősebb 11 éve vagyunk együtt.Szerintem sokat jelent azt,hogy érzi szereted nem csak a szex.Egy kedves szó is sokat jelent
2013. okt. 28. 13:29
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, de jó ezt olvasni... Mi 38-67, most kerültünk össze, és izgulok, hogy van-e jövőnk...

N

2013. okt. 28. 17:03
 28/32 anonim ***** válasza:
Barmivel :)
2015. nov. 10. 15:37
 29/32 anonim ***** válasza:
Látod itt az élő példa. Az ember minél inkább ítélkezik mások felett, az élet úgy hozza, hogy megtanulja nem fekete és fehér az élet. Remélem ez a tapasztalat téged is megtanított arra, hogy mások felett ne ítélkezz olyan könnyen. (korkülönbség-es megjegyzésedre reflektálva)
2015. nov. 15. 17:29
 30/32 anonim ***** válasza:
:)
2017. jan. 29. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!