Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, hogy lányként nem hív fel egy fiút valaki?
Van valami női elv erre, hogy mégpedig mivel ő lány ezért nem hív fel egy fiút.-az ismerkedési fázisban hallottam ill. tapasztaltam ilyet.
És teljesen mindegy, hogy a lány, hogyan viszonyul a fiúhoz- még ha teljesen oda van is érte, akkor sem tesz semmit, csak várja, hogy a fiú lépjen alkalomról-alkalomra.
És tudom, hogy a nő szereti, ha a fiú meghódítja őt vagy, hogy harcoljon meg érte...
De mégis miért teszik ezt?
Szégyellnék akár egyszer is felhívni azt az illetőt?
Szerintem alap, hogy az első randi után a srác keressen először. Én max annyit tudok mondani, hogy jól éreztem magam vele, szívesen folytatnám, stb. De ő keressen meg először.
Bár ennek a telefonos dolognak így 21. században nincs jelentősége, mert mindenki feljön msnre, facebookra, stb és ott úgyis megbeszéljük...
Nem tudom, de kit érdekel?
Én ha b.aszni akarok lépek és kész, utána úgyis a kutyám lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!