Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány , de mivel még nem volt barátnőm ezért nem tudom mi tévő legyek? Én 20 ő 18 éves. Viszont van 1 kis bökkenő , nem ismerem csak látásból , ő is kb így ismer engem max 1szer beszéltünk de azt nem nevezném igazi beszélgetésnek. Arra gondoltam msnen beszélek vele hogy mi lenne ha eljönne velem mondjuk biciklizni? Szerintetek ez jó ötlet? Ha igen mondjatok jobbat please.
2009. aug. 4. 12:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Az ötlet jó, viszont biciklizés közben nem nagyon lehet beszélgetni. Inkább sétálni hívd el, egyetek egy fagyit.
2009. aug. 4. 13:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Az első ismi ne legyen szerintem msn.-en, vagy is a beszélgetés( a végén még hozzá szoksz,az e fajta ismerkedéshez) ha találkozol vele ,próbálj vele valamilyen módon, kommunikálni, nem muszáj megszólítani... ki nyitod neki az ajtót..stb...hol szoktatok összefutni????.hajrá..lassan , de biztosan..
2009. aug. 4. 13:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát ezzel az összefutással van probléma szal azért akarok msnen írni , mer szinte sehol.
2009. aug. 4. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nincs más lehetőség írj neki msnen.

De ne msnen hívd el, mer az nem olyan jó.

Inkább légy rafinált kérdezd meg miket szokott csinálni, hol tölti a szabad idelyét és légy te is ott ahol ő "véletlen" aztén személyesen hívd el sétálni, ,vagy épp egy kávézóba, de a séta sokkal jobb...

2009. aug. 4. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!