Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti milyenre borotváljátok a puncitokat? Kort is írjatok:D
Én csak bikinivonalat szőrtelenítek, meg közvetlenül a hüvelybejáratnál. Nő vagyok, nem kislány...
És nem, nem élnek benne állatok, mindig tiszta, selymes, és jó illatú.
17-es, látszik nem vagyunk egyformák, ahogy a pasik sem...
13-as vagyok, 39 éves. Én is próbálkoztam, az egy dolog, hogy a szeméremdombon nagyon csúnyán kiperseg a bőröm a borotvától, és szerintem azok a kis gennyes göbök sokkal undorítóbbak voltak, mint maga a szőr. Másrészt a párom is közölte, hogy nem pedofil, hogy csupasz puncira vágyjon... így ott csak időnként rövidebbre vágom... A hónom alját azt viszont szőrtelenítem, de azt sem rendszeresen, csak ha már nagy.
A nőgyógyászom említette egyszer, hogy amióta a szőrtelenítés divatba jött, plusz a tanga, sokkal több hüvelyfertőzéses betege van...
Plusz a feromonok... azok a szőr felületén terjednek, a csupasz bőrön egyáltalán nem....
Kinek mi jön be... én sem izgulnék fel egy csupasz pasira... én sem tudnék rá férfiként tekinteni.
Ez egy kb 10 - 15 éve elindult hóbort, amivel nem lenne gond, ha nem feledkeznénk meg a szőr szerepéről.
De még így sem lenne vele bajom, ha egyesek nem jönnének a dzsungellakókkal... meg nem azt olvasnám lépten-nyomon, hogy emiatt gusztustalan, igénytelen, és büdös vagyok...
A szőrös felületet is lehet tisztán, ápoltan tartani, csak kicsit több macera, mint lehúzni borotvával...
meg egy csupasz punci is lehet túrós, gombás...
Nem ettől függ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!