Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, ciki ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, ciki ha egy pasi sír?

Figyelt kérdés

Szakítottam a barátommal,és sírt értem.

Ti mit gondoltok erről?

2009. aug. 4. 10:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia. Egyáltalán nem ciki. Nem értem, hogy miért nevelik belénk, hogy "a fiúk nem sírnak..." Ááá, ekkora hülyeséget! Teljesen érthető, hogy sírt.... Egyszer mi is majdnem szakítottunk a barátnőmmel, akkor mindketten sírtunk... Bevallom, néha én is elsírom magam, ha valami komolyabb baj történik, nincs azzal semmi baj, ha sír egy férfi. Persze, nem kell mindenen, de néha jól esik és kell, hhiszen ezáltal vezeti le az ember a feszültséget. Üdv: Gyuszi, 20
2010. jún. 22. 19:44
 12/12 anonim válasza:
Nem ciki hogy sírt.azért sírt mert szeret. attól hogy férfiak vagyunk ugyan úgy kitudjuk mutatni az érzelmeinket. én is mindjárt sírok mert elfogyott a nápolyim :D 18F
2011. szept. 11. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!