Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
nem ciki mert egy férfi ha kell tud sírni ésmegmtuatja a valós érzelmeit bánatát, am én 18 f vok és énis sírtam 1. szerelmem elvesztéséér kb egész délután aztánmégis zorall vagyok
2009. aug. 4. 10:31
2/12 anonim válasza:
Szerintem, egyáltalán nem ciki.
Ez azt is bizonyítja, hogy tényleg szeretett és fontos vagy neki.
És azért is nem ciki ha valaki sír, mert egy ember attól erősebb ha kimutatja az érzelmeit és felvállalja, nem pedig attól, ha nagymenősködik hogy őt semmi nem rázza meg
Szóval az az erős aki kimutatja, ha valami fáj, nemtől és kortól független...
2009. aug. 4. 10:33
3/12 anonim válasza:
nem ciki!!!!! a srác nagyon szerethet, ha sírt miattad. ez milliószor jobb, mint a macsót játszó bunkók!!!
2009. aug. 4. 10:35
4/12 anonim válasza:
nem ciki, amúgy a bátyám majdnem szakitott, és miközben én itt a gyakorikerdesek.hu-t böngésztem betörte az ajtóm és adj egy telefont mert lehet szakitok :D vagy mi :D nem ciki am
2009. aug. 4. 10:38
5/12 A kérdező kommentje:
Csak én lány létemre elfolytom az érzelmeimet,mert sokszor kiröhögtek ha sírtam.És én nem értettem miért sír..
2009. aug. 4. 10:38
6/12 anonim válasza:
Ha minden vita közben sírna, akkor az ciki lenne, de ez egyáltalán nem az. Szeretett téged, és nagyon fájt neki, miért kéne magában tartania? Az én barátom is sírt miattam már 3szor is, igaz csak pár csepp és azt is rejtegette... Pedig az első barátnője óta (5éve) egyetlen könnycseppet sem ejtett ezelőtt. Fontos vagyok neki. Engem ez nem zavar.
2009. aug. 4. 10:43
7/12 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki, ha egy pasi sir. Jó az tény, hogy egy kicsit furcsa. Teljesen ledöbbentett, amikor a barátom is sirt, de legalább látszik, hogy nincsen kőből a szive, és érzelmes.
2009. aug. 4. 11:02
8/12 anonim válasza:
nem ciki. egy nagyon jó barátom (fiú) mesélt nekem pár dolgot és elkezdett sírni. egyáltalán nem tartottam cikinek, sőt...csak meglepett nagyon.
2009. aug. 4. 11:31
9/12 anonim válasza:
Szerintem nem! Hadd mutassa ki az érzelmeit, ő is csak ember, egy érző lény! Ha elfojtja az nem jó! Én úgy gondolom nem az a gáz, ha a fiú sír(kivéve, ha rendszeresen minden kis dologért), hanem az, hogy például kinevetik.
Ha sosem sírna, azt mondanám, hogy egy érzéketlen tuskó.
Nem értem, miért kell ilyen hülyeségekkel tömni az emberek fejét, már kicsi koruk óta? (nyugodtan le lehet pontozni, de attól még továbbra is hülyeségnek tartom)
2009. aug. 4. 13:31
10/12 anonim válasza:
hát szerintem elég furcsa. én igyekszem minden érzelmem elfolytani, lehet ezért látom így. de ha nem vinnyogva, kislányosan, mindenen kiborulva bőg, akkor nincs gáz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!