Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt most komolyan gondolja?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most komolyan gondolja? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok, ma reggel ezt találtam a táskámban:

idézem:"Drága egyetlen csillogó szemű macikám!

Nem merek a szemedbe nézni és elmondani neked hogy SZERETLEK! Azért nem merek, mert félek hogy te nem így érzel irántam.Ha én ezzel szembesülnék, megölném magam. Kérlek, ha tudod ki vagyok hagyj egy levelet nekem az automata alatt.Nagyon szeretlek napokat gondolkodtam mit írjak!10000x ölelés!"

Ezt írta..és nem tudom eldönteni hogy kamuzott-e és azt se, hogy ki ő! Hogyan derítsem ki, hogy ki ő?? És vajon ezt komolyan is gondolja?

2012. okt. 1. 19:21
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
8-as...okés lenne, DE mivel sajna az én osztályom tud róla, vki kivenné(és ha az illető esetleg ezt komolyan is vette vna, akkor kiveszik az autómata alól, tehát ezért kéne tudnom, hogy ki is volt)
2012. okt. 1. 19:29
 12/25 anonim ***** válasza:
Eh...há mi ez? :D Honnan kéne tudnod? És ha nem hagysz levelet akkor mivan? elvégre azt mondta akkor hagyj ha tudod ki ő
2012. okt. 1. 19:29
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Csak bennem fogalmazódott meg a kérdés hogy a külcszavak között mit keres Britni szpírsz és rihanna??? XD :D
2012. okt. 1. 19:30
 14/25 A kérdező kommentje:
10-es valószínű,kinyuvasztom azt a ki tette , ha kamu...ez nálam nem nagyon vicces...
2012. okt. 1. 19:30
 15/25 anonim ***** válasza:
Tegyél egy kamerát az autómata felé
2012. okt. 1. 19:31
 16/25 A kérdező kommentje:
12-es ez nagyon igaz,erre nem is gondoltam, de láttam a csajon az érzést , hogy tudjuk h lehet h ő volt...eléggé nézte az autómata alját...
2012. okt. 1. 19:32
 17/25 A kérdező kommentje:
13-mas há azé me egyiket kívül-belül kisikálom(ha érted mire gondolok) másik meg lepippant:D
2012. okt. 1. 19:33
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Megmondom mit tegyél! Írj egy válaszüzenetet, és rakd az automata alá. Ezután tűnj el pár percre, miközben fölveszed a kapucnidat és egy símaszkot, hogy ne ismerjenek fel. Elmész a legközelebbi helyre ahonnan jól belátni az autómatát, és amikor meglátod, hogy valaki kiveszi az üzenetet, gyorsan menj oda, és leplezd le magad, és mond, hogy: "Eeeeeheheheeeee, most meg vagy kötsög! eeeeheheheeeee!"
2012. okt. 1. 19:33
 19/25 A kérdező kommentje:
ez is jó(összegyűjtöm őket, és megcsinálom az összeset)
2012. okt. 1. 19:35
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Majd mondd el, hogy mi volt. :D
2012. okt. 1. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!