Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzhetném le a félelmeimet?
Az elmúlt 6-8 hónapban viszonzatlan szerelem miatt szenvedtem nagyon. Most végre elmúlt az érzés, és megtetszett egy másik lány. De elszállt minden önbizalmam, félek az újabb visszautasítástól. Nem merek odamenni hozzá...
Kérlek ne azt mondjátok, hogy gyáva vagyok és nem vagyok igazi férfi, hanem ha valaki tud adjon tanácsot. Köszönöm.
18/F
összeszeded a bátorságod, és odamész hozzá beszélgetni, ismerkedni, először csak haverkodni, nem kell mindjárt udvarolni
aztán ha azt látod, h szívesen van veled, akkor lehet bókolni neki, stb.
ha azt látod, h csak barátkozni akar veled, akkor hagyd ott
ha azt látod, h ő is érdeklődik irántad, akkor hívd el randizni
próba-szerencse alapon kell csinálni, ha megpróbálod, azzal csak nyerhetsz, így állj hozzá, benne van a pakliban a visszautasítás, de ezt előre tudod, fel tudsz rá készülni, mint egy lehetőségre, és nem úgy kell hozzáállni, h kevés vagyok, hanem ez most nem jött össze vele, majd összejön mással
szóval ne a kudarcokat kerüld, hanem a sikereket keresd
ha megpróbálod, azzal esélyt adsz magadnak, h sikerülhet is, 50-50, ugye?
Ajj a külső...
Úgynevezett ˝nyúlszájjal˝ születtem bár nem feltűnő egyáltalán, de nyilván hátrány...
De azon kívűl semmi bajom nincs magammal jó testalkatom van, ápolt vagyok jól öltözködöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!