Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú vagyok, alsó szőrtelenítést végeztem, nem így képzeltem el, iszonyat gázul fest, mennyi idő múlva nő vissza? (F19)
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 03:31
1/13 anonim válasza:
Változó, de 1-2 hét múlva lesz jó. Én sem szeretem magamat teljesen szőrtelenül, hanem kb 2 hét múlva ideállis.
2/13 anonim válasza:
Mert tömeggel sodródó agyatlan csőcselék vagy. Megérdemelted.
3/13 A kérdező kommentje:
annak tűnök, de ez kivételes, ne általánosíts könyörgök... éjjel 3 , fürdök, csend van kurv.ra unatkozok, ott áll a borootvám a fogmosó poharamban, nézem, nézem a szőrzetemet, valami veszélyes gondolat kezd el morajlani a fejemben, és a végén eljut a megvalósításig, lekapom a polcról a borotvát, és nekiállok... hát így történt :D
de k.rvára nem sodródok a tömeggel, sőt az én tömegemben elég gáznak fog hatni a borotvált ágyék :D szval.... légyszíves... na mindegy leszarom, csak... ne általánosíts.... :D ennyi
2009. aug. 4. 05:57
4/13 A kérdező kommentje:
miért vagy 62%-on????
EZÉRT B.ZDMEG
:D:D
2009. aug. 4. 05:57
5/13 anonim válasza:
vicces vagy :D hát mire eredetire visszanő az lehet h több lesz mint 1 hónap. fél centisre kb 2 hét.
6/13 anonim válasza:
a személyeskedésnél egy ilyen fórumszerűségen nincs szánalmasabb viselkedés.
7/13 anonim válasza:
De legalább borotva volt, nem gyanta vagy valami hasonló :)) Akkor az életben nem lenne többé ugyanolyan sűrű és kéne neki pár hónap... Ahogy a többiek is írták, pár hét. Addig meg max a barátnőd röhög rajtad, ez van, gondolom ő elnézi az ilyen idétlenségeidet :)
8/13 A kérdező kommentje:
nem én kezdtem a személyeskedést ;]
2009. aug. 4. 16:02
9/13 A kérdező kommentje:
jaja, hát csak visszanő... meg legalább ha visszanő jobb lesz, kevésbé töredezett, kevésbé göndör, vagy nem? felejtsem el?
2009. aug. 4. 16:04
10/13 anonim válasza:
aranyos, idióta fiú lehetsz:) én ilyet a szemöldökömmel csináltam még 13évesen...annak kellett másfél hónap, hogy legyen formája, de az a fejemen volt:) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!