Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A macskám bele harapott éjjel a herezacskómba! Nem vicc. Lehet belőle valami bajom?
Arra keltem hajnali háromkor, hogy a macskám a tökeimmel játszol.. El akartam hajtani, de még előtte beleharapott. Mondanom sem kell marhára fájt. Lehet valami bajom belőle?
25/F
délelőtt még megnyalta.Mostmár bele is harapott??:D
huncut cicus;)
XDD
Ha az én macskám lenne már nem élne valószínűleg :D
Attól függ mennyire mély/súlyos a seb,ha felületi akkor hagyd szerintem,de ha komolyabb akkor orvos...
Akár komoly is lehet belőle:
A veszettség vírus okozta fertőzéses betegség, amely állatokról emberre, a veszett állatok testváladékaival, főként nyálával terjed. A legfélelmetesebb emberi betegségek egyike. A vírus a fertőzött személy agyvelejébe, illetve központi idegrendszerébe jutva, gyakorlatilag minden esetben halálos kimenetelű agyvelőgyulladást okoz.
Veszettséget nem gondolnám, hiszen nem kóbor macska kapott el.
Ha felületi, és lefertőtlenítetted, akkor nem hinném, hogy bármi bajod lesz. De ha mélyebb, lehet komolyabb is... a macskák elég sok mindent hordozhatnak...
Kíváncsiságból rákerestem, két, egymásnak ellentmondót találtam...
Én a helyedben mindenképp figyelném, főleg, mert kényes terület... Ha problémamentesen gyógyul, akkor nincs gond, de ha bármi jelét látod annak, hogy begyullad, akkor irány a doki!
Azért megnézném az arcát, amikor előadod neki, hogy mi történt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!