Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek, ha nem járok bulizni, és nem az a 'divatcsaj' vagyok?
Figyelt kérdés
sziasztok! tudom hogy bár 16 éves vagyok még is van olyan érzésem hogy az első barátom majd max. 20 évesen lesz. nem divatból szeretnék barátot, egyszerűen nekem is hiányzik az hogy egy fiú törődjön velem! persze nem az a célom a kérdéssel, hogy rámírjanak priviben hogy ismerkedjünk. suli után hazamegyek állt. kocsival és utána tanulok. Ritkán péntekenként kimozdulunk a barátnőimmel moziba, vagy sétálni. Nem bulizok, nem az a túl szép puszizós csaj vagyok, aki mindenhova sziveket irogat..Neten próbáltam de nem szeretnék, meg sok a pedofil.. ti pl hol ismerkedtek?2012. szept. 30. 22:13
11/12 anonim válasza:
Tök szuper lány lehetsz:D
Viszont nem könnyű az ilyen élet:)
Sajna én is tudom
f/20
12/12 anonim válasza:
ne stresszelj, csak járj nyitott szemmel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!