Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Lányok! Honnan veszitek az ihletet ehhez a sok picsogáshoz, amit napi szinten adtok itt elő? (tisztelet a kivételnek)
nem tudom,ti hogy vagytok vele,de én szánalmasnak tartom azt,amit sokan itt csinálnak,és nem értem,miért kell állandóan sajnáltatni magát egy csomó lánynak/srácnak.elhiszem,hogy nehéz az élet,meg minden,de igazából szerintem a szingliség is tud élvezetes lenni,én legalábbis úgy fogom fel,hogy nem kell ezen kiakadni,meg kiborulni,meg folyton hisztizni miatta (oké,én tudatosan akarok szingli maradni,de akkor is).Szóval srácok/lányok,miért nem szeretitek meg magatokat,és rögtön másmilyen lenne a szingliség is?!A megnőtt önbecsülés miatt meg biztos összejönne hamarabb valaki.
Vagy csak én fogom fel ennyire lazán ezt a dolgot?
Igazad van, de én nem csak a siránkozó kérdéseket utálom, hanem az olyanokat is, mint amilyen most a Tiéd. Egyiknek sincs értelme, és egyikre sincs megoldás.
Egyébként gyakorlatilag Te is nyavajogsz :) minden éremnek két oldala van ;)
én megértem őket,persze,nem is leszólásképpen kérdeztem ezt meg,hanem szerettem volna arra rámutatni,hogy talán ennyire drasztikusan nem kéne felfogni a magányt.hiszen a magány sem feltétlenül jár keserűséggel :)
de úgy látom,itt a legtöbb szingli tényleg machoista és imádják siratni magukat.pedig ahelyett,hogy ide tennének ki hasonló kérdéseket,ki is mehetnének az utcára,és máris több esélye van annak,hogy megismerkednek valakivel.
szóval ezeket nem értem.ma is egy kérdéshez hozzászóltam annyit,hogy "get a life",és teljesen kiakadt a kérdező,hogy de hát ő már mindent megpróbált,MERT minden társkeresőre regisztrált (!!!)
hát...oooké!
jah,igen,a másik kedvencem a sok szemét lány,akik nem válaszolnak,és hűtlenek,és minden nő k-rva.ugyanez a pasikkal is természetesen.
szóval mindfck.
na itt az első
a világ a hibás persze......másmindenki tud élni és nem nyavajog ilyenen.De ugye kenjük másra..a világ a hibás!! Igen:)
71%
persze,a mi hibánk.miért,szerinted az én testem tökéletes,a mellem akkora,mint amilyennek szeretném,és olyan sugárzóan szép vagyok mindig,hogy csak na?milyen meglepő,de nem!
viszont teszek érte baromi sokat,és elégedett vagyok magammal,a hibáim ellenére is.
oké,tudod mit mondok én?mindig van kifogás,mindenre.de ebbe ne is menjünk bele.legyél nagydarab,és?!lehet hozzá öltözködni,sőt,még sportolni is.de tudod,mit csinál a nők x%-a?felmegy rá jó sok kg.valamitől,tök mindegy,legyen az hormonprobléma vagy hanyagság miatt.de könyörgöm,azért,mert van (sok) plusz valakin,miért nem lehet megmozdulni pl?elhiszem,hogy túlsúllyal nehéz mozogni,de basszus.semmi sem könnyű ebben az életben.kicsi a farkad?szerinted hányféleképpen lehet ezt megoldani?áh,hagyjuk is ezeket a dolgokat inkább,mert engem nem győzöl meg erről.
a média pedig csak azt befolyásolja,aki hagyja magát.
19:36-nak van igaza. Bizonyára nem viccből írnak ki ilyen kérdéseket, megvan az igen jó okuk rá. Amíg ez a helyzet nem fog változni, az olyan kérdésekből is egyre több lesz (jól is van ez így!).
Engem meg speciel a Failbookos meg X-faktoros zenebohócműsoros kérdések irritálnak nagyon. Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!