Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lettek értékesebbek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettek értékesebbek a lányok, mint a fiúk a mai világban, azaz, miért kényszerül manapság egy átlagos külsejű fiú is összejönni egy számára nem vonzó lánnyal, miért csak a lányok választhatják, kaphatják meg a számukra vonzó egyedeket?

Figyelt kérdés
Elegem van, hogy mindenki rám akarja erőszakolni a csúnya, kövér lányokat, amikor én vékony vagyok és nem tudok vonzódni hozzájuk, de már kínomban rá fogok én is kényszerülni, hogy összejöjjek olyan lánnyal, aki nem vonz testileg, de nem akarom megbántani sem szegényt, mert kedvesnek tűnik, de így sem leszek boldog azt is tudom és őt sem akarom megbántani, hogy csak azért vagyok vele, mert a vékony lányok válogatósak és csak a magas, jóképű, izmos,jó pasiknak adnak esélyt.

2012. szept. 30. 18:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ahhha... ez pont így van....

/Egy duci 16 éves lány/

2012. okt. 2. 23:39
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

Hova fajult ez a világ, komolyan nem tudom, hogy sirjak-e, vagy röhögjek :D

100 éve még a lányok keseregtek otthon, hogy biztos nem veszi őket feleségül senki, mert csúnyák, a férfiak meg kb. lesz-rták, hogy néznek ki, inkább csajoztak ezerrel.

Most meg teljesen felcserélődött a két nem viselkedése :D

2012. okt. 3. 00:30
 13/17 anonim ***** válasza:
67%
23:22 Ez a különbség: mi fiúk simán összejövünk egy ronda lánnyal is, ha vonz a személyisége. Titeket lányokat viszont nem érdekel a személyiség, csak a külső, és csak nálatok jobban kinéző fiúkkal vagytok hajlandók összejönni.
2012. okt. 3. 07:50
 14/17 anonim ***** válasza:
70%

12-es

Ez a feminizmus hatása. 100 éve még nem mert volna egyetlen nő sem úgy viselkedni, ahogyan ma. ha "illetlenül" viselkedett egy férfi, akkor meglegyintette az arcát és "Szemtelen!" kiáltással rendre utasította. De ha kedvesen, udvarolva közeledtek feléjük, akkor azt viszont már értékelték.

Manapság nincs ilyen. Rátérsz azonnal a lényegre, máskülönben mehetsz a barátzónába. Természetesen csak akkor jöhet ez, ha már alapból bejönnél neki valamennyire, máskülönben elküld a francba. Tudniillik a mai lányok valahogy úgy működnek, hogy sértésnek veszik, ha egy "rangjukon aluli" mer közeledni feléjük.

2012. okt. 3. 12:47
 15/17 anonim ***** válasza:
48%
Ja, éljen a feminizmus... Mekkora szar így.
2012. okt. 3. 16:09
 16/17 anonim ***** válasza:
80%

xD tudjátok ti mit beszéltek? A feminizmus az egyenjogúságért való küzdelmet jelenti. Az nem negatív. Egy férfi is lehet feminista. Amiről ti beszéltek az a sovinizmus. Pontosabban női sovinizmus. Egyébként meg barmok vagytok kedves férfitársaim. Mind2 fél szívesebben jön össze egy csinos/izmos szép/jóképű emberkével. Ja és nem t.om mit bőgtök. Mi pasik sokkal könnyebben le rondázzunk egy csajt. Ezzel szerencsétlennek kb. az életét tönre tehetjük(vagy legalább a tinédzser éveit). Ők ilyennek érzelmesebbek. Egy lány sokkal ritkábban rondázzz le egy fiút. És ha lerondáznak minket mi szépen az egész női nemet elítéljük bosszankodunk hímsoviniszta commenteket írunk és máris jobban érezzük magunkat. Szóval fogjuk szépen be. Ezen a téren egyik nem se jobb a másiknál. Ja és ezzel a 100 évvel ezelőtti dologgal nem kéne jönni. Igen 100 éve a nők nem voltak ilyen válogatósok mivel ha nem mentek hozzá az ocsmány de pénzes szomszédhoz szépen éhen döglött a család.

27/F

2012. okt. 5. 15:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Nyígás helyett kezdj el gyúrni problem solved.Nem csak vékony és kövér van.Vannak átlagosak is.Akiknek tudod nincs akkora arcuk és nem veszik őket észre.
2018. aug. 21. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!