Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mennyi időnek kell úgy eltelnie hogy fel vagytok izgulva de nem történik semmi, hogy fájjon?
Megfájdulhat a prosztata, illetve a zacsi is érzékeny lehet (érintésre fáj), mivel termelődik a síkosító váladék, a spermiumok pedig aktivizálódnak, és nem kapnak szabad utat, tehát szó szerint feszítik a műszert...
Tudom milyen ez, ha a lány nem elégíti ki a fiút, akkor a fiúnak kell előbb-utóbb könnyítenie kell magán, mert nagyon tud fájni... És igen, csókolózástól és egymás simogatásától is hasonló kellemetlen tünetek jelentkezhetnek.
Köszönöm a válaszokat :)
Van valakinek ötlete hogy kezdjek hozzá, hogy vezessem le?
Egyébként arra fel vagyok készülve hogy én kielégítsem őt, de azt mondta először ő szeretne engem, arra viszont még nem vagyok felkészülve...elég szégyenlős vagyok
Hogy csináljam hogy jó legyen?
Először még csak verjem ki, ne egyből szájjal?
Nem szeretném hogy ő kényeztessen, én szeretném őt.
Még ne csináld szájjal.Az korai lenne.Csak verd ki neki.
Tapasztalod hogyan jó :)
Kérd meg,hogy mutassa meg hogyan szereti,majd csináld.
szólj neki hogy szóljon mielőtt elélvez és akkor félre hajolhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!