Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogjak neki? Mit kéne mondanom?
dióhéjban annyi lenne a dolog, hogy anyáméknak nem meséltem sosem a szexuális életemről. oké, nincs is túl rég óta, de egyik nap meghallották, hogy már nem vagyok szűz. (a barátommal régóta együtt vagyunk, de csak nyár elején feküdtem le vele először és nem is volt eddig semmi bajuk a sráccal) nem is értem igazából, hogy miért, de teljesen kiborultak, hogy nem vagyok szűz. azzal nem volt bajuk, hogy együtt aludjak a barátommal, ezért pláne nem értem, hogy miért borultak ki ezen. de megbeszéltem anyámmal, hogy ha ma apu hazaér, akkor normálisan leülnek velem és megbeszéljük a dolgot. csak most meg eléggé beparáztam. fogalmam sincsen, hogy ennek hogyan kéne nekiállni. egyszerűen idegbajt kapok attól is, hogy eszembe jut miről kell velük beszélnem. de most mégis mit mondjak?? mivel kéne kezdenem?
kérlek segítsetek!! előre is köszönöm!
17L
Elcseszted.
Először is,higgadt legyél mikor megérkezik apukád. Azzal kezd,hogy: bocásnatot kérsz azért,hogy nem mondtad el nekik,gondolom zavarban voltál,mint most is...
Én mindent elmondtam anyukámnak,apukám már meghalt(2011.aug),mire én átéltem az első szexuális aktusom.(2011.szept.) Anyukám mindent tudott a kapcsolatomról..sajnos már ő is meghalt.(2012.máj.)
ne szalazd el a lehetőségeket. a szülőknek jól esik ha tudnak rólad mindent. szóval tálalj ki.
gondolom védekeztek is,és valószínűleg azért akadtak,ki hogy hátha nem védekeztek,meg azért is kiakadtak,hogy nem tőled tudták meg,hanem MÁSTÓL.
18/L
Mindenképpen mondd el azt, hogy felelősségteljesen (védekezéssel!) kívánsz nemi életet élni, azzal, akit szeretsz.
Ha ez nem nyugtatja meg őket, akkor túl vaskalaposak. Az mondjuk elég fura, hogy az együtt alvást nem kifogásolták, ezen meg meglepődnek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!