Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném ha leírnátok részletesen hogy hogyan kell csókolózni?!
Ezt el lehet egyáltalán magyarázni??amikor kisebb voltam (kb 10-11 éves) olvastam h kell csókolózni, és megijedtem h ez ilyen bonyolult?!
1-2 év múlva rájöttem h nincs ebben semmi bonyolult:)
Ezt nem lehet elmagyarázni sztem de ha vkinek sikerül le a kalappal:D:D
Szia!
Hát ezt igazából nem lehet elmagyarázni..egyáltalán nem nagy ördöngösség,a lényeg hogy felkell venni a fiú ritmusát.
Na de nagyjából megpróbálom leírni.Tehát közelíts lassan, és közben kicsit döntsd oldalra a fejed, hogy ne érjen össze az orrotok, csak a szátok.Csukd be a szemed!Elöször adhatsz neki csak egy egyszerű szájrapuszit vagy kinyitod a szád majd szép lassan átdugod a nyelved a szájába és elkezded az ő nyelvét "maszírozni",mozgasd a nyelved a fiú nyelve körül körbe körbe.De ezt mondom hogy ne lehet nagyon elmagyarázni át kell élni nem nehéz egyáltalán.Ne figyelj rá görcsösen, hogy jól csináld, inkább élvezd a pillanatot, és cselekedj ösztönösen.Sok sikert:)
L/17
nyelvel egyből okés .xD
amúgy nyelv nélküli változat: mint az elöttem szólonál szálrapuszi simán majd szépen gyengéden oda "nyomod" az ajkad az övéhez gondolom a srác csókolozott már szval jön majd magától nyugalom.^^
ömm énis egyet értek az előttem szólókkal.
pasiként írok (17/F)
magam nevében mondom, de szerintem mindenki szereti
-lassan érzékien: elöször egyszerüen csak szájra, lassan, ha gondolod kicsit nyald meg a pasi ajkait (imádom ha csinálják meg ha én csinálom szoval)
ha a pasi ugy gondolja nyelvest akar ugyis észreveszed (ha lassan csináljátok sokkal hamarabb észreveszed)
-a nyelveddel ne foglalkozz, mozogi fog magától;)
-mellesleg arra figyelj, hogy ne ijegyj meg és huzd vissza a nyelve, de ne is dugd le a torkán. érezni fogod h mikor jó. de érjen össze a nyelvetek...(én ált szolok h többnyelv;) ha kevésnek találom :$)
megjegyzés: -nálam bevált: miota megvolt az elsö azt magyarázom be magamnak h nagyon szrul csinálom és minden alkalommal arra törekszem hogy jobb legyek. (visszajelzések alapján megvan ennek a hatása nálam:$)
17/F
Már megvolt az első csókom..jó volt nagyon:)
Igaz nem volt nyelves de jó volt:P:P:P
Még csak simán csókolóztunk...nyelvestől még félek mert mi van ha nem fogom jól csinálni és azért fog elhagyni?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!