Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért visel meg ennyire, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért visel meg ennyire, hogy nincs párom és, hogy minden egyes nap mázlista szerelmes párok nyalakodását kell végignéznem, míg én senkinek sem kellek, mert csúnya fiú vagyok?

Figyelt kérdés

A rossz fiúk minden héten mást nőt kaphatnak, a pénzesek párt vehetnek maguknak, de egy szegény, csúnya fiút senki sem vesz észre és az fáj a legjobban, hogy a mostani osztálytársaim közül a lányok még köszönni sem mindig szoktak, pedig én köszönök hangosan, érthetően mindenkinek. Mintha egy undorító, ocsmány szörnyszülött lennék azt érzem emiatt. :(

Nem mutatom ki, de nagyon fáj, hogy egy lánynak se kellek, csak magamnak nyafogok meg itt, itthon sem tudják, szégyellem, hogy ilyen vesztes vagyok a lányoknál, csak, mert nem tudok olyan rossz fiú lenni, akie vágynak és nem lettem jóképű, magas sem. Pedig sok csúnya fiú van szép lánnyal, én már semmit sem értek, hogy én, ha undorítóan ocsmány vagyok a lányok szemében, akkor mégis, hogy lehet az, hogy más ronda fiúknak meg van párjuk?

2012. szept. 28. 01:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kis barátom! Hallottál már a pénzen vett 1-2órás szerelemről? Ajánlom figyelmedbe! Azok a hivatásos kisasszonyok csodát fognak művelni veled, na meg a farkaddal is! ;)

Puszi: Jay és Néma Bob!

2012. szept. 28. 22:38
 12/13 A kérdező kommentje:

tegnap 22:38

Az nem elég és nem is őszinte. Erre nekem nincs vágyam. Én igazi őszinte szerelemre vágyom, ami nem csak állati dugásból áll, hanem szívből jövő érzelmek kötik össze azt a bizonyos lányt velem és, amely csodálatos szeretkezések sokaságában teljesedik ki.

2012. szept. 29. 01:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem járok buliba, és nem is volt szexuális kapcsolatom 3 éve. Nem tudok olyannal semmit se kezdeni, akihez nem köt érzelmi szál. Én is vágyom egy szerető társra ki megbízható, de azért önbecsülésem van, és nem jövök össze minden csajjal aki megcsináltatta a mellét.
2012. szept. 29. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!