Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg beindítja a lányokat, ha csak a szex miatt érdekelnek?
Ezt több lánnyal is közöltem és elég komoly hírem lett, terjednek mögöttem a dolgok, de nem pejoratívan hanem amolyan kalandként, hogy kinek a mellét tapiztam le, meg hogy épp melyik szobába költöztem.
De közben próbálok egy közömbös, normális, figyelmes vonalat adni, de a romantikázást csak akkor fogom bevetni ha egy lány érdeklődik.
Viszont szerintem fontos, hogy felkeltsem a figyelmet a balhézással meg ezzel szerintem fel lehet.
Ez jó taktika?
Plusz nem mindenkire nyomulok, hanem 4-5 lánynál komolyabban bepróbálkozok, aztán majd alakulnak az elvarrt szálak.
Hiába törli a moderátor ez akkor is egy kérdés és tanácsokat várok, jó úton haladok?
Gratulálok, a legjobb úton haladsz afelé, hogy 50 éves korodra egy boldogtalan, kiégett lúzer legyél, aki azzal jelentkezik a pszichológusnál, hogy öngyilkos akar lenni, olyan kilátástalan az élete, teljesen egyedül van, hiába k*félt meg 500 nőt. S akkor a pszichológus majd feltárja depressziójának okait, hogy bizony egyetlen őszinte kapcsolatot sem sikerült kialakítania egész életében, csupa tettetésre, álcázásra, szerepjátszásra, imidzsépítésre alapozta felszínes, futó kapcsolatait. S hogy mikor kezdődött ez a kisiklott élet, fogja majd firtatni. Hm... a koliban, mondod te, már emlékszem, amikor valakinek fogdostam a mellét, 4-5 lánynál próbálkoztam be, s azt reméltem, hírnevet szerzek magamnak.
Nos, uram, szerzett is. S mit adott önnek ez ahosszú távon?
Hm... sok-sok szexet... síró lányokat... összetört szíveket... és... magányt... Sok, nehéz, nyomasztó, fullasztóan gyötrő magányos órát... napot... évet...
Kérem, doktor úr, segítsen rendbe hozni az életemet! Hogyan tudnék megtanulni igazi, mély, őszinte intim kapcsolatot kialakítani?
- Nos... azt nemcsak kialakítani kell, meg is kell tudni tartani. Nagyon nehéz lesz. Ne feledje, ön már 50 éves, és csak ezt a fajta álkapcsolatot ismeri.
- Nehéz lesz, tudom... de meg kell próbálnom... Mert rossz lóra tettem az életemben, és boldogtalan vagyok...
És akkor majd megkezdődik egy nyolcéves nehéz, küzdelmes, mégis gyönyörűséges terápia... A végén ott állsz 58 évesen, végre készen arra, hogy egy nőt őszintén szeretni tudj... akkor, amikor már a meg nem született gyerekeid is szülők lennének, s te a feleségeddel az ezüstlakodalmon túl minden hétfőn és pénteken az unokákra vigyáznál...
Szerintem jól csinálod. A lányok véleményére meg ne alapozz, ösztöonlények és maguk sem tudják mitől nedvesedik a bugyi, csak megtörténik és kész.
Én egy csendes, visszahúzódó, kedves fiú vagyok és milyen hihetetlen még egy láyn sem akart velem összejönni.
23 éves vagyok. Ne járjatok így, mint én. Inkább legyetek rosszak, bunkók, verekedősök, balhésok, nagyszájúak, agresszívek és gyúrjátok ki magatoka, akkor biztos, hogy sok lánnyla fogtok dugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!