Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg beindítja a lányokat, ha csak a szex miatt érdekelnek?
Ezt több lánnyal is közöltem és elég komoly hírem lett, terjednek mögöttem a dolgok, de nem pejoratívan hanem amolyan kalandként, hogy kinek a mellét tapiztam le, meg hogy épp melyik szobába költöztem.
De közben próbálok egy közömbös, normális, figyelmes vonalat adni, de a romantikázást csak akkor fogom bevetni ha egy lány érdeklődik.
Viszont szerintem fontos, hogy felkeltsem a figyelmet a balhézással meg ezzel szerintem fel lehet.
Ez jó taktika?
Plusz nem mindenkire nyomulok, hanem 4-5 lánynál komolyabban bepróbálkozok, aztán majd alakulnak az elvarrt szálak.
Hiába törli a moderátor ez akkor is egy kérdés és tanácsokat várok, jó úton haladok?
nem,add magad,és kész,nem kellenek drámák meg színházasdi.a normális csajok nem ezt kedvelik,hidd el
első voltam
22L
Hát jó, eleinte nem direkt volt de most elgondolkoztam rajta.
Kéne egy off gomb az agyamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!