Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek miért a beképzelt, bunkó pasik kellenek? Miért jó ha tárgyként kezelnek titeket?
Egyik nagyon jó fiú haverom, nemrég mutogatta a Facebook beszélgetéseit 5 lánnyal..4el kb 1 hétig beszélt folyamatosan az egyikkel viszont egy hónapig. (Persze élőben is sokat beszélgetett velük)
4el bunkózott, írta, hogy mennyire "Isten vagyok" "tudom, hogy lefeküdnél velem" stb..amit eltudsz képzelni..
Ezeket a lányokat levakarni sem tudja azóta sem magáról, pedig már alig köszön nekik az utcán is..
Mindegyik szép lány, van közöttük kitűnő tanuló is..
Az ötödikkel egy hónapig beszélt, az elején bunkó volt akkor a lány tényleg nyomult, tetszett neki a fiú, majd normálisan beszélt vele, szóval udvarolt neki, onnantól kezdve pár napra nem is érdekelte a csajt..Persze, nem akart tőle semmit csak arra akart rámutatni, mennyit ér a normális stílussal..
Tényleg beképzelt amúgy is, de nekem barátom, és nem ez a lényeg.Hanem, miért az kell a csajoknak, ha bunkó tirpákok velük a fiúk? Vagy ha tényleg ez kell, akkor a legtöbb miért sír utána, hogy a fiúk bunkók?
Mondjuk engem nem érdekel olyan téren, hogy 4 éve barátnőm van, de hátha valaki megtudja magyarázni..Mert ha élőben kérdezem, lányismerőseimet akkor mindenki tagadja, de nem egy helyről látom ezt én is, nem csak azért mert a barátom mutatta..
19F
Erre én női szemmel csak annyit tudok írni,ami velem történt.
18 évesen ismertem meg egy fiút. Nagyon bunkó volt velem,és én is vele. Folyamatosan szekáltuk és szivattuk egymást. Mindenki azt gondolta hogy mi utáljuk a legjobban egymást a világon. Olyanok voltunk mint a tűz és a jég. Viszont mikor bármi probléma volt, a maga nyers és bunkó modorában, de mégis ő jött oda először segíteni. Amikor neki volt rossz a helyzet, én mentem segíteni. Ugyanugy piszkáltuk egymást, csakhogy ez szépen lassan kezdett kialakulni valami mássá. Ebből igenhamar szerelem lett, de sokáig egyikünk sem ismerte ezt be. Aztán megtörtént a csoda, és már egy párt alkotunk, ráadásul együtt is élünk több mint egy éve. A legjobb az egészben, hogy még a mai napig tűz és jég vagyunk, és ott egészítjük ki egymást, ahol csak lehet. Én voltam az éltanuló, az osztályelső, ő pedig az iskola kerülő, dolgozni vágyó. A mai napig vannak civakodásaink, de annál nincs jobb, mikor megölel és érezteti veled, hogy te csak az övé vagy és a világot megváltaná egy szavadért.
Mellesleg a papucs véglethez hozzá tenném, nekem is volt olyan barátom, aki a világon mindennél jobban akart szeretni, de egyszerűen egy nőnek nem az kell, hogy minden óhaját lessék. A szenvedély az amire egy nőnek szüksége van. Hiába a szerelem, ha a szenvedély nincs meg...
Persze ez az én egyéni meglátásom :) Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!