Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koleszban hogyan csajozzak?
Figyelt kérdés
Főleg alkalmi szexuális partnereket, vagy csak simán lánytársaságot keresek. Itt vagyok egy koedukált felnőtt (egyetemi) koleszban közös fiú-lány szintek vannak. De egyenlőre senki se járkál át hozzám, próbáltam áthívni pár csajt de visszafogottak.
Hogyan oldjam? (meg?)
2012. szept. 27. 15:43
1/7 A kérdező kommentje:
Elvileg nem vagyok rossz srác. De mégis kicsit távolságtartóak az emberek. Teljesen más mint egy középiskolai kolesz. Olyan inkább mint valami társasház.
2012. szept. 27. 15:45
2/7 anonim válasza:
Közös a konyha? Oda bemehetsz főzni, előbb-utóbb a csajok is előkerülnek (szerintem)
3/7 A kérdező kommentje:
Jaja, közös.
2012. szept. 27. 15:46
4/7 A kérdező kommentje:
ennél azért összetettebb tanácsot vártam.
2012. szept. 27. 15:51
5/7 anonim válasza:
Ott már tudsz velük beszélgetni egy hosszabb főzőcskénél...
6/7 A kérdező kommentje:
Nem lehet bezárni az ajtót ha a konyhapulton akarunk dugni
2012. szept. 27. 16:19
7/7 anonim válasza:
Ja, hogy Te csak dugni akarsz? LOL. Hát az neked nem fog összejönni, sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!