Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány tetszik, hogyan hódítsam meg?
Bazz... "kérdezd meg hogy lenne-e a barátnód".... áááááh... 11 évesekre nem kéne hallgatni. :) Hehehe...
Szal honnan ismered? Mert az számítana. Így látatlanban azt mondom, hogy a "fagyi" 5let nem rossz, de szerintem inkább valami kávézóba vagy teázóba hívd el! 19 évesen már nem fagyizni megyünk, bár egy cukrászda nem rossz. A lényeg, hogy beülős legyen, ahol tudtok beszélgetni meg minden...
Aztán hazakiséred és ha jó volt a dolog megint el lehet hívni valahova. Hogy hova? Van nekem 1 listám randilehetőségekről. Sajnos Pestre van szabva, nálad nem biztos, hogy mind műxik, de azért beírom: mozi, színház (ezt inkább a sokadik alkalomra), séta (pl Margitsziget), valami spéci kaja (pl. egy jó gyros), kiállítás, valamilyen fesztivál (pl. borkóstolás), biliárd, squash (sokadik randi :P), közös főzögetés (sokadik randi, ha már összejöttetek), állatkert, vidámpark, bowling, campona tropicáriuma. És ha már túl vagytok a csókon meg ilyeneken, akkor ha meg szeretnéd dönteni hívd el délután/este magasságában magadhoz videózni. Nézzétek az ágyból... És innen csak tökösség kell. :) Ha a filmnek vége sötét lesz... :P Gumi legyen otthon! :P
Gondolom az előző válaszokat fiúk írták...:)
Szerintem is hívd el valami beülős helyre (én még mindig szeretek fagyizni 22 évesen), utána meg sétálni, majd kísérd haza. Ekkor kérdezd meg tőle, hogy lenne-e kedve holnap is talizni és ha igent mond, kérdezd meg, hogy hová szeretne menni (hagyd, hogy most ő válasszon helyet). Ha azt mondja, hogy neki mindegy, vagy nem tudja, akkor javasolj valamit. A második randin már bevallhatod neki, hogy nagyon tetszik neked, és szeretnél vele holnap is találkozni. Ha erre is igent mond, és másnap taliztok, akkor kérdezd meg, járna-e veled. És ami nagyon fontos, amikor találkoztok, mindig dicsérd meg, hogy milyen csinos, milyen jól néz ki már megint. Ugyanis a lányok nagyon szeretik a bókokat.
Remélem segítettem.
22/L
Nincs mit, sok sikert! Hajrá!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!