Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van 1 lány aki tetszik, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 lány aki tetszik, de nem tudom hogyan hódítsam meg?

Figyelt kérdés
Fősikolára járok még nem volt barátnőm... de most megteszett egy lány de nem tudom mit csináljak, attól tartok nem tetszem neki( lehet hogy nem vagyok oylan vészes de eddig nem volt barátnőm tehát nem tudom), van barátja , visszautasít meg hogy meg se tudok mukkanni. Nem ismerjük egymást, nevét se tudom még. Ti mit csinálnátok, hogy kezdenétek a dologhoz? Tudom őszentiség meg mindne de mégis oda emgyek hozzá és a megfelelő felkonferálásban tetszel nekem stb szeretnélek megismerni stb sztem így elküldene a tudjuk hova.
2009. febr. 13. 16:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Kerülj a közelébe,valahogy kezdj el vele beszélgetni,de csak hétköznapi,szokásos témákról...Ne sejtse,hogy mit szeretnél.A beszélgetés legyen rövid,ezzel is elkerülve a "kínos" csend dolgot...Utána már úgyis köszönni fogtok egymásnak,egyszer hirtelen dobd fel neki,beszélgetés közben,hogy nem-e vitatná meg az adott dolgot egy ital mellett...Ha igent mond,zöld utat kaptál a megismeréséhez...Sok sikert:)

-Reaper- [22/F]

2009. febr. 13. 17:05
 2/3 anonim ***** válasza:

ha van baratja xtem ne hajts ra. nem tudom milyen a viszonyuk de ha jo, akkor igy alapbol lenullazod az eselyeid. nem is szep dolog elszedni mas baratnojet meg rnegeteg fejfajassal jar, ha teged is valaszt. nem eri meg.

ami az ismerkedest illeti. semmikepp ne rohand le h tetszik neked!!!! elijesztened. beszelgess vele, legy baratsagos,udvarias. de ne nyomulj egybol!!

2009. febr. 13. 18:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Előző válasozlónak: "...attól tartok nem tetszem neki, van barátja , visszautasít meg hogy meg se tudok mukkanni." Szóval a csajnak nincs barátja, de kérdező attól fél, ha van, akkor mi lesz.

Kérdésre válasz: Egyet értek az első hozzászólóval. Próbálj valahogy a közelébe kerülni, beszélni vele. Utána már fogtok köszönni egymásnak úgyis, és Te próbálj meg érdeklődni iránta, beszélgetni vele, stb. Ha már jó "viszonyban" vagytok, akkor elhívhatod pl. egy italra, sétára, és ha elmegy, közben beszélgettek, jobban megismeritek egymást. A többi már alakul magától. :) Sok sikert!

2009. febr. 13. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!