Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha egy ismeretlen fiú megfogja a fenekemet egy buliban? LÁNYOK ti mit szoktatok ilyenkor csinálni?
Figyelt kérdés
Pénteken megyek egy buliba, és fel szeretnék készülni mindenre, barátnőm már mesélte, hogy vele már történt ilyen tavaly azon a helyen.. :DD
Ti mit csináltok ilyenkor?
2012. szept. 25. 22:51
11/13 A kérdező kommentje:
Okés köszi :DD csak azért mert egyszer megfogta egy srác a fenekem és reflexesen már pofoztam volna le, erre megfogta a kezem, aztán meg így néztem a fiúra egy csomó ideig miközben ő fogta a kezem a levegőben xdd nagyon ciki volt, a barátnőim ott röhögtek mellettem én meg így uristen.. aztán elmentem onnan. Csak azért kérdeztem, mert nem nagyon szeretnék ott elkezdeni ordítozni a buliban, hogy " @nyádat.." vagy ilyesmi.. és ha meg megint megfogják a kezem akkor az megint r*hadt ciki lesz. :DD Amúgy köszönöm a válaszokat. :))
2012. szept. 26. 19:43
12/13 A kérdező kommentje:
ooké tegnap volt a buli kb. mindenki megfogta a fenekem, úgy hogy a végén már nem érdekelt. De amúgy sokszor azt se tudtam ki csinálja, mert nagyon sokan voltunk tiszta hering party volt, hátranéztem de mindenki csak táncolt, vagy elfordultak és röhögtek.. xdd én meg így te jó ég, de mindenki be volt rúgva.. o.o xd
2012. szept. 29. 23:11
13/13 jonny1980 válasza:
És még a férfiak soviniszták? nekem egy csinos nő markolt bele egy szórakozóhelyen, megilletődve odébb mentem,mert foglalt vagyok. Nekem is meg kellett volna ütni? Fura lett volna.De nem haragudnék az ilyenért, ez számomra egy fura bók volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!