Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan élhetnék úgy, mint Ady Endre? Mi volt a titka a nőknél?
leírom hogy szerintem mi tetszhetett benne a nőknek, ill. nekem mi tetszik benne
pl. a haja. mindig tök jól belőtte. akkoriban nem voltak nagyon jó hajak de ő tudta viselni azt az oldalra fésült sérót és valahogy ment hozzá. ez egy fontos dolog, megtalálni azt hogy mi passzol hozzád, miben érzed jól magad.
a cuccai is... nem volt milliomos, de lepusztultnak se nézett ki, olyan lezserül-elegáns volt. ahogy a képeken a kezét, fejét tartotta, az is arról árulkodott hogy nem egy szívbajos fajta hanem tud laza lenni de mégse lekvár csak olyan helyesen-laza.
a versei... pl. hogy héjákra hasonlította magát és Lédát. el kell hogy mondjam, szerintem egy elég pimasz fickó is volt, meg nagyon őszinte :D meg férfias.
szóval, nem görcsölt nagyon semmin, vagy amikor igen, azt kiírta magából. szóval, a csajokkal szemben nem görcsölt semmin :D
vonzó lehetett hogy olyan elvont, a költőket kicsit mindig elszálltnak, őrültnek nézték. mindig csinált valamit, nem lehetett mellette unatkozni.
egyik nap a csaj lábai elé hevert, a másik nap pedig kidobta mert nem volt kedve hozzá :D
művelt volt, sok dologról tudott beszélni így nem volt unalmas társaság, mindig felnézhetett rá valamiért a nő hogy "nahát, ez ezt is tudja?"
utazgatott össze-vissza, ettől érdekes lett, hogy sose tudhatta a lány, mikor jön, meddig marad, mikor pattan meg újra stb.
szóval egy rosszfiú volt, na :D
amúgy akkoriban költőnek lenni, verseket publikálni akkora sztárság volt, mint manapság az X-faktorban szerepelni... (az akkori világban még igényesebb emberek éltek) ezért ragadtak rá a nők... persze nem minden költőre ragadtak, de Ady nagyon híres volt, és egyszerűen aki találkozott vele, tudta, hogy nagy ember... ezzel együtt a mai mércével nézve eléggé "partyarc" volt, és ez a két ellentétes dolog (művelt, híres ember, ugyanakkor kicsapongó, laza) biztosan nagyon imponáló volt...
mitől jössz be a nőknek? ha izgalmat keltesz bennük, titkok lengnek körül, van egyéniséged és árad belőled a természetes magabiztosság... és ez kivételes dolog, ehhez tehetség kell, születni kell rá... mert sokan próbálnak ilyenek lenni, de sok embernél ez csak erőltetett, ami látszik is...
34-es, hűha, akkor én ismerem Ady reinkarnációját
tök jól leírtad, azta..! :D
csak nem költő az illető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!