Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a barátnője ne legyen rám ennyire
féltékeny?
Szállj le róla, és ezt az összes barátnő nevében mondom.
2012. szept. 25. 09:40
A srácon múlik, hogy ne legyen egy pacsker. Ha biztos vagy abban, hogy ő is akar veled találkozni akkor, tuti majd megoldja.
2012. szept. 25. 09:40
Te semmit nem tehetsz, fogadd el a döntését. Ha valóban a barátod, akkor majd ő maga fog keresni. Talán egy kicsit később, amikor kitisztul a rózsaszín köd és rendbe szedi a dolgokat.
Addig hagyd a dolgot. Értem, hogy rosszul esik, de nem erőltetheted a barátságot.
2012. szept. 25. 09:48
Haaajjaj,megint a régi nóta..
Sajnos ez ellen te semmit sem tehetsz.Főleg a srác itt a hibás hogy nem húzta/húzza meg a határokat és hagyja magát irányítani,vagy tényleg szerelmes és a rózsaszín köd miatt nem lát vagy egyszerűen csak ez a legkényelmesebb számára ha nem akarja a lány cirkuszát hallgatni.
Jártam már hasonló cipőben,egy gyerekkori barátságom ment rá pedig a srác korábban sosem volt az,akinek megmondják mit tehet és mit nem.Próbáld meg megbeszélni vele,de nem valószínű hogy amíg együtt vannak változni fog a helyzet.
2012. szept. 25. 09:49
09:40: Barátnő vagyok, de az én nevemben inkább ne nyilatkozz ilyet. Köszönöm. :)
2012. szept. 25. 09:59
Nemtudom mit szólnál, ha a te pasid találkozgatna egy olyan csajjal, akivel volt egy futó kapcsolata, akármeddig is tartott. A kérdező sem úgy kezdte, hogy barátok, hanem, hogy jóba vannak, voltak. Ha olyan nagy barátja lenne ez a srác, már lég lerendezte volna a csaját. Érdekes, én és még sokan mások is, eltudom viselni a párom gyerekkori TÉNYLEG barátait, de egy ilyen pár éve összejöttek, nem ment de azért jóba vannak kapcsolatot nem néznék jó szemmel. Tökmindegy, hogy akarnak-e még egymástól valamit, egy percig se lennék nyugodt egy ilyen barátnő helyében, amíg egy olyan csajjal találkozik, aki szerint vicces a féltékenység, és ahelyett, hogy a barátság érdekében visszafogná magát, (mert a pasik legtöbbször úgyis a csajukat választják) inkább azon gondolkozik, hogy hogy tudnának mégis találkozni.
2012. szept. 25. 10:07
A kérdés nekem szólt? Mert bármilyen hihetetlen, én nyugodt maradnék.
Ha nem tudnék, akkor akár el is gondolkodhatnék a párkapcsolatom létjogosultságán. Mivel jó esetben bizalomra épül egy ilyen kapcsolat, az alaptalan féltékenység tényleg vicces dolog. Konkrétan a bizalmi kapcsolat megcsúfolása.
Az pedig teljesen érthető, hogy ha valaki barátja valakinek, szeretné ezt a barátságot megtartani.
Biztosan nem én vagyok az egyetlen, aki így gondolja, úgyhogy ezért kértem, hogy mindenki nevében ne nyilatkozz, legfeljebb a sajátodéban, ha egy mód van rá.
2012. szept. 25. 10:23
Jó, akkor a tiedben nem! :) A fene nagy bizalom mindenki tudja, hogy hová vezet, aki kicsit tapasztaltabb, de remélem és szívből kívánom, hogy legyél te a kivétel!
2012. szept. 25. 10:41
Bizonyára más körökben mozgunk. Láttam már olyat, aki minden felett szemet hunyt, olyat is, ahol mindkét fél folyton bizalmatlankodott és csatározott. De a legtöbb esetben mégis az volt a jellemző, hogy a bizalmatlankodás ölte meg a kapcsolatot, ennek ellentéte pedig hosszú és jó párkapcsolatokat eredményezett.
2012. szept. 25. 10:45
Igen, sajnos mindkét esetben megtörténik a baj, és ha pont veled történik, nem fog érdekelni, hogy az ismeretségedben, ki, hogy járt. Nem is a beteges féltékenykedésre gondoltam, engem egyszerűen zavarna, ha a párom egy másik csajjal találkozgatna, akivel még volt is valami. Másrészt a párom soha nem tenne ilyet, nem véletlenül. Ő sem tartja egészséges dolognak. Persze attól is függ, hogy mióta vagytok együtt, mert ugyebár a bizalomnak ki kell alakulnia, és nem elég rá pár hét, az elején teljesen érthető a bizalmatlanság. Egy biztos, egy féltékeny nő jobban hallucinál, mint egy drogos.
2012. szept. 25. 10:51
Kapcsolódó kérdések: