Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idő begyógyítja a sebeket?
Nagy szerelem volt, de nem teljesedhetett be rajtunk kívül álló okok miatt. A szakítást elvárták tőlünk, és a szívünk mélyén mi is ezt éreztük jónak.
Azóta eltelt 4 év, férjhez mentem, ő megnősült, de a mai napig nem múlt el belőlem semmi. Sokszor álmodom vele, van hogy egy szituációt vele gondolok végig. Szeretem a férjem, de az Ex sajnos mély nyomokat hagyott maga után.
Tudom, hogy nála is hasonló a helyzet. Nekem nem mondja, igyekszik elhatárolódni. Ha pl. szülinapra írok neki, egy sima köszi-t küld vissza. De nagyon jóban van az anyukámmal, és sokszor beszélgetnek rólam. Meg ha néha összefutunk az utcán, elég ránéznem, és tudom, nála sem múlt el. Túlléptünk rajta, mert muszáj volt, de attól tartok, hogy ez már örökre így marad. Nagyon rossz és hiányzik, de sajnos ennek vége.
Köszönöm, hogy meghallgattatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!