Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más lánynak irogat mellettem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lánynak irogat mellettem? Felejtős? 19l

Figyelt kérdés
Barátoméknál voltam a multkor, és belépett a facebookjába,és volt egy bejövője egy lánytól, kiment a konyhába,én meg belenéztem,és akkor tűnt fel,hogy a barátom hetek óta beszélgetést folytat egy lánnyal,ráadásul mindig a barátom ír neki,sokat mosolyog,és azzal zárja a beszélgetéseket,hogy "majd besz.:)". Most ez mi lehet?! Miért csinálhatja ezt velem?:(
2012. szept. 23. 22:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Csak szólok, hogy amit tettél az bűncselekmény, szóval holnap menj szépen el a rendőrségre és add fel magad. Köszi.
2012. szept. 23. 23:00
 12/21 A kérdező kommentje:
mivan?!
2012. szept. 23. 23:16
 13/21 anonim ***** válasza:
55%
Hát én nagyon kiakadnék rá... Ugyanmár, biztos kavar azzal a csajjal..Pff fogadjunk flörtölgetnek a buliban is ha már ilyet ír neki, hogy cuki volt mikor elpirult..
2012. szept. 23. 23:28
 14/21 anonim ***** válasza:
sztem már rég meg is dugta,úgyhogy már nem kell idegeskedned:D
2012. szept. 23. 23:33
 15/21 A kérdező kommentje:
beszélni beszélek én is más fiúkkal,de azok nálam csak haveri szinten vannak,nincs titkom a barátom előtt.. neki viszont van ezekszerint,mivel nem mondott semmit nekem erről a lányról...ráadásul szép lányról van szó:/ lehetséges,hogy megcsal vele? vagy csak ismerkednek?
2012. szept. 23. 23:44
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem,akkor meg fog
2012. szept. 23. 23:55
 17/21 A kérdező kommentje:
mit kellene tennem? biztos,hogy érdekli őt ez a lány?:(
2012. szept. 24. 00:30
 18/21 anonim ***** válasza:

biztos, hogy érdekli.

igyekezz újra felkelteni az érdeklődését, hátha még időben vagy.

20L

2012. szept. 24. 00:43
 19/21 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Először is, nem volt szép Tőled, hogy beleolvastál a levelezésébe.

Másodszor, attól, hogy más csajokkal beszél, még nem felejtős.

Baj akkor van, ha rendszeresen megy a flört, de még ez sem garancia arra, hogy félre fog qrni. Sok faszi imád flörtölni pár mellett is, de nem tenne semmi rosszat.

2012. szept. 24. 01:36
 20/21 anonim ***** válasza:
Nyilván nem adsz meg neki mindent. Ilyenkor szoktak a pasik több vasat is a tűzben tartani.
2012. szept. 24. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!