Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy 28 éves nővel, de szeretnék még vele lenni!?
Tegnap kint kosaraztam a haverjaimmal,és a pálya mellett pedig ott ült pár idősebb nő.Oda mentünk hozzájuk dumálni,jól elbeszélhetünk velük,még freestyle rapet is adtunk nekik:) tetszett,ez egy jó pont volt az egyik nőnél láttam az arcán.Vele beszélgettem inkább,nagyon szép nő volt.Első látásra beleszerettem,21 éves vagyok..Szerintem nem olyan nagy a korkülönbség..Feljött a lakásomba mert meghívtam egy kávéra.És aztán megtörtént.
Kérdeztem tőle,hogy mennyit számítok neki,erre azt mondta,hogy kicsit fiatal vagyok még ..
És elment,én kihasználtnak érzem magam..olyan se*gfej vagyok,nem?
Én nem dugni szeretnék,hanem csak vele..
De jól lerázott,valamit csinálni kéne.Mit tennétek a helyembe?
Én nem dugni szeretnék,hanem csak vele lenni *
kicsit hiányos a mondat
Esetleg próbálj vele mégegyszer beszélni, ha akkor is azt mondja, nem akar tőled semmi komolyabbat, akkor bele kell nyugodnod, hogy csak kaland voltál.
21/L
de ez milyen már...
utálom az ilyet
nem is a korkülönbség a baj, és még nem is az, h fiatalabb vagy, hanem a korod
neked még csajozni kell, nem megállapodni, ő meg már lehet komolyabb kapcsolatban gondolkodna, nem lehetne ezt összeegyeztetni
próbáld meg elhívni valahová, ha nemet mond, akkor el kell fogadni, nem hiszem, h kapcsolatot akarna veled ennyi idősen
Ehh, ha tudnád hány férfi örülne neki, ha nem neki kell kidobni a hölgyet, hanem magától távozik :D
Fel a fejjel, nem lehetsz olyan béna, ha egy idősebb nő is rád fente a fogát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!