Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17/F vagyok. Mostanában szeretek meztelenkedni. Nem tudom hogy miért. MIért van ez?
Figyelt kérdés
Miért szeretek mostanában meztelenkedni? Nem vagyok homi...2009. aug. 1. 21:48
1/7 anonim válasza:
Hol szeretsz meztelenkedni? Otthon, ha egyedül vagy? Egyébként szerintem összefüggésbe hozható azzal, hogy oltári meleg van. Én is szeretek egyébként, de én csak akkor, ha itthon egyedül vagyok és ilyen dögmeleg van. Én akkor kezdtem el szeretni meztelenül lenni, amikor felfedeztem, hogy szép testem van, vagy legalábbis elkezdtem tetszeni magamnak. De az például eszembe sem jutna, hogy mások előtt meztelenkedjek.
2/7 A kérdező kommentje:
hát általában a fürdőszobában tükör előtt, meg ha nincs otthon senki akkor úgy mindenhol :)
2009. aug. 1. 21:58
3/7 anonim válasza:
Azért mert homo leszel ha így folytatod. Sőt! Ha nem tudsz megálljt parancsolni magadnak akkor elöbb utobb a kutyád se lesz biztonságban! Nagyon vigyáz mert a mesztelenség a sátánótl való dolog.
4/7 anonim válasza:
Jézusom!
Hány ember ismerek, aki szeret otthon meztelenkedni, és egyikük sem a sátán gyermeke, nem lett homokos egyikük sem. De volt egy hasonló kérdés korábban. Rengeteg válasz érkezett. Ott is volt valaki, aki be akarta magyarázni, hogy ez beteges, de hidd el, hogy nem az.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
5/7 anonim válasza:
Én is szeretek meztelenkedni ha otthon vagyok egyedül, meg úgy is aludni a legjobb. Nem vagyok én sem meleg, nem is éreztem emiatt magamat annak, szóval ne aggódj. Azért nudista strandra nem mennék ki, mert még meglátnák, h milyen picike a kis Vilikém :)
6/7 anonim válasza:
Ilyen melegben énis szoktam mesztelenkedni, a párom előtt is.Ő annyira nem szeret vetkőzni, boxerban szokott lenni.Nemhinném hogy ez gond, és egy nő legyen büszke a testére, persze ne tömegek előtt. 20/L
7/7 anonim válasza:
Nyár van és meleg? :P
Én lány vagyok, és szeretem magam meztelenül tanulmányozni a tükörben. Ülve, fekve, állva, mindenhogy.. Nem vagyok egos, szimplán érdekel, hogy milyen szögből hogyan nézek ki. És szerintem nem vagyok leszbi, nem izgulok fel a tükörképemre (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!