Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért vagytok ilyenek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért vagytok ilyenek? Már tényleg összezavarodtam.

Figyelt kérdés
Van egy csomó fiú haverom, és nyáron sokat jártunk össze. Én voltam az egyetlen lány. Sokszor mentünk pl. strandra, ahol leültek, és bámulták a lányokat, hogy "húúúú milyen jó segge van!" Vagy be kellett ülni kávézóba, mert a pincérnő milyen jól néz ki. Én nem vagyok előítéletes ember, de ezeknek a lányoknak kb. 90 %-a volt ilyen agyonszolizott műkörmös idétlen csaj. És akkor mondják nekem hogy a lány ismerőseik többsége ribanc, de úgy lefeküdnének vele, mert olyan jó alakja van, meg minden. De hogy ezek sosem becsülik meg őket, és egy komoly kapcsolatot szeretnének. Én nem vagyok egy ilyen cicababa, nem mondanám, hogy világszép vagyok, de azért bűnronda sem. Néha kifestem magam, nem jellemző a vakolat az arcomon, és nem vagyok hülye sem, szóval szoktam tanulni az iskolában. Most akkor nekem így egyáltalán nincs is esélyem? Mert nem vagyok egy platinaszőke lány? Akkor meg miért sírtok, hogy nincs egy rendes barátnőtök sem, ha mindig az ilyenekre vágytok?
2012. szept. 22. 14:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azért mert ilyenekkel barátkozol, attól még ne általánosíts.
2012. szept. 22. 14:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Pasi vagyok de a legtőb srác ijen . Engem nem zavar ha egy csaj ugy ribannc hogy őszefekszik mindenkivel meg festi magát ha szexeisnek látom. A társadalmi nyomás miat szokták szerintem elitélni a azt hogy ribanc
2012. szept. 22. 14:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, hány éves vagy? Mit jelent hogy nincs 5 perc szünet a lábaid közt? Ilyet még nem hallottam :)
2012. szept. 22. 15:20
 14/17 anonim ***** válasza:

Én már most inkább téged választanálak mintegy agyonszolizott plázacicát, mert azok amúgy sem jönnek be.

17/F

2012. szept. 22. 15:28
 15/17 A kérdező kommentje:
17 vagyok, és azt jelenti, hogy 1 kb. 1 centis részen összeérnek a lábaim :DDD Tudod vannak lányok akiknek nem ér össze, hát, nekem sajna ilyen az alkatom. Egyébként az alakom átlagos :)
2012. szept. 22. 15:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Rengeteg srác rühelli a plázacicákat ahogy én is. Ha egy csajon van valami mű nekem az már nem tetszik. Az hogy összeérnek a lábaid biztos nem lesz probléma ha megtetszel egy fiúnak. És nem vagy egyedül, én fiú létemre is ezt élem meg amit te. Nekem sírnak a lányok hogy nem találnak normális pasit, de ezen már nem vitatkozom velük mert reménytelen.. Ha nem a kigyúrt bunkók közt válogatnának talán találnának valakit
2012. szept. 22. 15:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Te összemosol két nagyon különböző dolgot. Ezek a plazacicák egy dologra jók, és a fiú barátaid is így tekintenek rajuk elmondásod alapján.

Egy rendes lány teljesen más kategória

Ezek a fiatal srácok pedig nem igazan tudjak, hogy, hogy viselkedjenek egy lánnyal Neked kellene szólnod, hogy ne seggeket&csöcsöket pontozgassanak, ha veled vannak. Amúgy is viselkedj nőiesebben, ha azt szeretned, hogy ne csak egy haver legyél

2012. szept. 22. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!