Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek, ha kiderülne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha kiderülne a barátotokról vagy barátnőtökről, hogy cigány származású?

Figyelt kérdés

Vannak a kolompárok a többségen nem látszik, hogy cigány nagyon sok közte a kék szemű és szökés haj vagy világos és a bőrük színe se kreol. Járnátok már vagy 1-2 hónapja és sor kerülne arra, hogy család bemutatás és ott jönnétek rá, hogy a párotok cigány származású de tök kedves volna a család veled, vendégszeretőek, stb. Na most általában amikor van randi nem a származásról van szó megkérditek egymástól, hogy az őseid mivel foglalkoznak, van e testvéred stb!

24F

2012. szept. 22. 01:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
55%

Engem nem érdekelne milyen származású, egyáltalán. Akkor se ha látszik rajta, akkor se ha nem látszik.

A származás olyan dolog, hogy azt nem tudod megválasztani magadnak, nem tehet arról senki se hová születik. Ismered, szereted őt, szép, tiszta, becsületes, lelkiismeretes lány, a családja is szeretettel fogad...őszintén, kit érdekel, hogy cigány(ok)?

2012. szept. 23. 16:34
 22/26 anonim ***** válasza:

Na, én ezért nem vagyok rasszista fajgyűlölő.

Most van két cigány osztálytársam, mind a ketten kitűnőek, voltak, és semmi bajom velük. Az egyiken néha hallani (a hangján), hogy olyan cigányos, De ha normális, akkor nem érdekel a származása. Akkor felőlem lehet félzsidó is.

2012. szept. 27. 18:46
 23/26 anonim ***** válasza:
Semmit.A barátom,akivel három hónapja járok,cigány,csak annyi,hogy én ezt tudtam,amikor randira hívott. :)
2013. márc. 9. 23:35
 24/26 anonim válasza:
A soha többet viszont nem látásra.Ezt szólnám,soha nem lennék cigánnyal.
2013. máj. 10. 15:57
 25/26 anonim ***** válasza:
1-2 ember undorító rasszista! Nekem nagypapam cigany de soha nem a putris csoporthoz tartozott! Rajtam már nem látszik egyáltalán es nevelésben se azt kaptam! 3vegzettsegem van ebből 2kituno! Ha szereted az legyen a fő szempont! Eldobnad ha a közvélemény azt szavazna meg? Ez butaság! Ha szereted szeresd es ne a csaladja szarmazasa befolyasolja az érzéseid! ;-)
2013. máj. 30. 10:20
 26/26 anonim ***** válasza:

azért az elég sokat mondó,hogy 1-2hónap alatt nem mondta,hogy kokeró.

meg amúgyis valahogy szóba kellett volna kerülnie.

2013. jún. 5. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!