Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha kiderülne a barátotokról vagy barátnőtökről, hogy cigány származású?
Vannak a kolompárok a többségen nem látszik, hogy cigány nagyon sok közte a kék szemű és szökés haj vagy világos és a bőrük színe se kreol. Járnátok már vagy 1-2 hónapja és sor kerülne arra, hogy család bemutatás és ott jönnétek rá, hogy a párotok cigány származású de tök kedves volna a család veled, vendégszeretőek, stb. Na most általában amikor van randi nem a származásról van szó megkérditek egymástól, hogy az őseid mivel foglalkoznak, van e testvéred stb!
24F
Engem nem érdekelne milyen származású, egyáltalán. Akkor se ha látszik rajta, akkor se ha nem látszik.
A származás olyan dolog, hogy azt nem tudod megválasztani magadnak, nem tehet arról senki se hová születik. Ismered, szereted őt, szép, tiszta, becsületes, lelkiismeretes lány, a családja is szeretettel fogad...őszintén, kit érdekel, hogy cigány(ok)?
Na, én ezért nem vagyok rasszista fajgyűlölő.
Most van két cigány osztálytársam, mind a ketten kitűnőek, voltak, és semmi bajom velük. Az egyiken néha hallani (a hangján), hogy olyan cigányos, De ha normális, akkor nem érdekel a származása. Akkor felőlem lehet félzsidó is.
azért az elég sokat mondó,hogy 1-2hónap alatt nem mondta,hogy kokeró.
meg amúgyis valahogy szóba kellett volna kerülnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!