Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek, ha kiderülne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha kiderülne a barátotokról vagy barátnőtökről, hogy cigány származású?

Figyelt kérdés

Vannak a kolompárok a többségen nem látszik, hogy cigány nagyon sok közte a kék szemű és szökés haj vagy világos és a bőrük színe se kreol. Járnátok már vagy 1-2 hónapja és sor kerülne arra, hogy család bemutatás és ott jönnétek rá, hogy a párotok cigány származású de tök kedves volna a család veled, vendégszeretőek, stb. Na most általában amikor van randi nem a származásról van szó megkérditek egymástól, hogy az őseid mivel foglalkoznak, van e testvéred stb!

24F

2012. szept. 22. 01:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
65%
Ha fehér vagy kedves kérdező akkor nagyon helyesen felsőbbrendűségű komplexusod van ha cigány vagy akkor frusztrál a kisebbrendűségű komplexusod.Elég primitív a stílusod tán cigányoktól tanultad?
2012. szept. 22. 02:30
 12/26 anonim ***** válasza:
49%
Cigányok közt is van normális,nem attól függ,hogy milyen,hogy milyen a színe hanem attól,ahogy nevelték.Ha rendes,és a családja is és dolgoznak meg normálisan élnek akkor nem érdekelne.
2012. szept. 22. 02:47
 13/26 A kérdező kommentje:

hungarista 17

Tőled többet nem vártam! XDD "Ostoba állat"

Utolsó neked ment a zöld kéz mert a kérdésre válaszoltál nagyjából!

2012. szept. 22. 02:54
 14/26 anonim ***** válasza:
90%
Ha mindenkit aki azt mondja hogy otthagyná lepontozol és aki azt mondja nem hagyná ott felpontozol akkor minek írod ki a kérdést mert te már megadtad magadnak a választ.Közvélemény kutatást meg ne itt tarts.
2012. szept. 22. 03:04
 15/26 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező...

Én se vártam többet, a magadfajta fehér cigánytól.. :) Szavazz csak le te gyökér. ;)

2012. szept. 22. 03:26
 16/26 anonim ***** válasza:
60%
A legjobb barátom cigány, az életemet is rá merném bízni. Az évek alatt az egész családját megismertem, ha egy ilyen családból származó lányról lenne szó, akkor semmi bajom nem lenne vele.
2012. szept. 22. 03:28
 17/26 anonim ***** válasza:
56%
Leráznám a francba. Biztos hogy nem égetném magamat egy réti négerrel. A kérdező által emlegetett valóban embernek minősülő népekkel nincsen problémám, de az orkoktól irtózom. Ezért is mondanám inkább, hogy nem rasszista vagyok, hanem cigánygyűlölő.
2012. szept. 22. 06:10
 18/26 anonim ***** válasza:
80%

"piros kez" meg "zold kez"

24 evesen bazm.g. kit erdekel a pontozas? semmi hatasa nincs, szerinted ki nem sz.rja le?

ha majd sajat peldadon megtanulod miert nem kezd normalis ember cigannyal, akkor nem kell majd gyozkodni teged sem. addig meg ugysem fogod elhinni.

de ne legyen igazam, legyen a te baratnod azon nagyon ritka kivetelek egyike.

2012. szept. 22. 08:08
 19/26 anonim ***** válasza:
36%

ha normális az egész család akkor nem érdekelne.

felőlem lehetne roma,néger,kinai vagy mit tudom én milyen amig normális ő is és a háttér is.

az oké hogy a negativ dolgok sűrűbben előfordulna a romáknál,de ugyanúgy a magyaroknál is vannak parasztok,suttyók,r!bancok,stb.

én meg inkább ezekre figyelek oda mint a származásra!

2012. szept. 22. 08:25
 20/26 Dakelo ***** válasza:
24%
nem azt kell nézni hogy cigány e vagy magyar tök mindegy mijen származásu az a lényeg legyen ojan amire te vágysz!
2012. szept. 22. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!