Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha kiderülne a barátotokról vagy barátnőtökről, hogy cigány származású?
Vannak a kolompárok a többségen nem látszik, hogy cigány nagyon sok közte a kék szemű és szökés haj vagy világos és a bőrük színe se kreol. Járnátok már vagy 1-2 hónapja és sor kerülne arra, hogy család bemutatás és ott jönnétek rá, hogy a párotok cigány származású de tök kedves volna a család veled, vendégszeretőek, stb. Na most általában amikor van randi nem a származásról van szó megkérditek egymástól, hogy az őseid mivel foglalkoznak, van e testvéred stb!
24F
hungarista 17
Tőled többet nem vártam! XDD "Ostoba állat"
Utolsó neked ment a zöld kéz mert a kérdésre válaszoltál nagyjából!
Kérdező...
Én se vártam többet, a magadfajta fehér cigánytól.. :) Szavazz csak le te gyökér. ;)
"piros kez" meg "zold kez"
24 evesen bazm.g. kit erdekel a pontozas? semmi hatasa nincs, szerinted ki nem sz.rja le?
ha majd sajat peldadon megtanulod miert nem kezd normalis ember cigannyal, akkor nem kell majd gyozkodni teged sem. addig meg ugysem fogod elhinni.
de ne legyen igazam, legyen a te baratnod azon nagyon ritka kivetelek egyike.
ha normális az egész család akkor nem érdekelne.
felőlem lehetne roma,néger,kinai vagy mit tudom én milyen amig normális ő is és a háttér is.
az oké hogy a negativ dolgok sűrűbben előfordulna a romáknál,de ugyanúgy a magyaroknál is vannak parasztok,suttyók,r!bancok,stb.
én meg inkább ezekre figyelek oda mint a származásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!