Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol tudnék Budapesten leszbiku...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék Budapesten leszbikus lányokkal ismerkedni? Én egy 18éves lány vagyok, és nagyon szeretnék már magam mellé egy lányt! De eddig sikertelenül sajnos! Már kezdem azt hinni, soha nem fogok találni!

Figyelt kérdés

#leszbi lány lányt
2012. szept. 21. 20:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akinek van kedve ismerkedni, az nekem írhat nyugodtan! :) 19/L
2012. okt. 31. 23:56
 12/16 anonim ***** válasza:
hát én újpesten lakom és ha nem zavar a kor akk ide is írhatsz nyugodtan /14 lezbi csje/
2012. nov. 15. 17:03
 13/16 anonim válasza:
Nekem is irhatsz:Den is ebben a cipoben vagyok...
2013. márc. 19. 19:42
 14/16 anonim válasza:
en biszex vagyok bpi es 17eves vkit erdekel?:)
2013. aug. 3. 10:32
 15/16 anonim ***** válasza:
általábn pesten vagyok. Ismizhetünk.
2014. jan. 4. 08:26
 16/16 Kutyus70 ***** válasza:

A kérdés elég régi... de segíthet másoknak is. Lehet próbálkozni társkeri oldalakon is, de ott legyetek nagyon óvatosak, rengeteg kamu van. Ennek ellenére azért akadnak rendes és őszinte lányok is, akik lány társat keresnek. Én személy szerint pasi vagyok, de sikerült összebarátkoznom pár nagyon rendes biszex és leszbikus lánnyal is, évek óta barátok vagyunk azóta is.

Legfontosabb, hogy randi előtt próbáljátok alaposan kiismerni-megismerni egymást. Aki heteket, esetleg hónapokat levelezik veled nap mint nap, az biztosan nem kamu, megkedvelt vagy megszeretett, és komoly rendes kapcsira vágyik. Fontos, hogy beszélgessetek minél több dologról, így az is kiderül, hogy majd hosszú távon is jól kijöttök-e.

Sok sikert csajszik! :)

2015. márc. 28. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!