Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egész végig hülyített vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egész végig hülyített vagy tényleg szeret?

Figyelt kérdés

segítsetek létszíves...

Van egy srác...szerelmes vagyok belé. :S Eleinte nagyon szeretett volna járni velem, de visszautasítottam. Eltelt egy hét és adtam neki, egy esélyt arra, hogy összejöjjünk. Alakulóban volt, amikor kijelentette (msn), hogy összeismerkedett másik két lánnyal. Én ekkor kicsit kiborultam és bunkó voltam vele. :S (Már bánom) És ezután azt mondta, hogy kicsinyes a felfogásom, de pontosan nem tudom, hogy miért is mondta ezt. Egyik nap beszélgetem vele (msn) és azt mondta, hogy kinyalna(:O) és azt is, hogy szeret, de két nappal később egy ismerősömnek azt mondta, hogy nem akar tőlem semmit. :S Megőrülök attól, hogy nem tudom, hogy mit is akar valójában, ha akar egyáltalán valamit.

Kérlek segítsetek. :S

Egy kétségebesett lány(15)...

2009. aug. 1. 18:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Felejtsd el. Nehéz de mást ne nagyon várj tőle ezek után...
2009. aug. 1. 18:31
 2/2 anonim válasza:
hát szerintem ne törődj vele mert nem szeret téged!!
2009. aug. 1. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!