Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy alkalomra kellenék neki?
Van egy leszbikus lány, akit nemrég megismertem. Nagyon tetszik, rengeteg közös van bennünk. El tudnám képzelni, hogy vele összejöjjek, mivel már elég régóta foglalkoztat a dolog, hogy milyen lenne egy lánnyal is kipróbálni a dolgokat. Persze nem csak a szexre gondoltam, hanem komolyabb kapcsolatra is. Neki már elég sok barátnője volt és gyakran tesz megjegyzéseket arra, hogy ő majd beavat a dolgokba. Bír engem, mondta, hogy szereti a stílusomat, meg szépnek tart stb. Viszont már előre attól félek, hogy max egy alkalomra kellenék neki, aztán rögtön dobna. Ő már elég tapasztalt és én attól tartok, nem nyűgözném le annyira, hogy érdekeljem hosszútávon is.NEm érzem magam elég jónak hozzá. Mit tegyek? Nem érdemes vele kikezdenem vagy próbáljam meg?
17L
Nemrég ismerted csak meg, ezért várj még vele. A homoszexuálisokra amúgy is jellemző a partnerek sűrű cseréje, viszont ki is tudnak tartani egy mellett, ha akarnak.
Randizzatok, ismerjétek meg jobban egymást!
Kicsit az elmondásod alapján úgy tűnik, mintha lenézne.
3 megjegyzés hátha segít:
1. Ahogy kivettem a szavaidból, nem tapasztalatból mondod, hogy a lány tapasztalt, hanem inkább azért, mert ő ezt sugallta feléd. Megsúgok valamit: Sok ilyen lánnyal volt már dolgom és ezeknek kb a 70%-a csak hangember volt és nem volt tapasztalt. Szóval ezt a részt figyelmem kívül is hagyhatod...
2. Írod, hogy neki már elég sok barátnője volt, ezek szerint sűrűn cseréli a partnereket... ergo elérkeztünk a nemi betegségek útjára.
3. "Csak egy alkalomra kellenék neki?" Nem, lehet hogy kettőre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!