Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme van az életnek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van az életnek ha nincs barátnőm?

Figyelt kérdés

Hiába vagyok 22 éves, semmi se változott az évek alatt csak az hogy idősebb lettem és kijártam a sulit. Másnak ilyenkor már komoly kapcsolata van, nekem meg semmi sincs kilátásban.

Abból áll az egész napom hogy reggel elmegyek dolgozni és késő délután hazaérek fáradtan, és nincs egy lány aki felhívna vagy felhívhatnám vagy találkoznánk legalább este, hétvégén. Hétvégén se unatkozok mert maszekolni megyek vagy bulizok de kellene valami új dolog...

2012. szept. 19. 18:38
1 2
 11/12 Golan Trevize ***** válasza:
Kezdj el WoWozni, rögtön nem fog érdekelni, hogy nincs barátnőd, sőt még örülni is fogsz neki, hogy senki nem zavar.
2012. szept. 20. 11:52
 12/12 anonim ***** válasza:
van más is a nőkön kívül találj valami olyan életcélt ami elvonja figyelmed erről a szarr*l mert hidd el a nők nagy része h*lye mint a s*gg nem érdekli őket hogy szakmád van meg pénzed meg perspektívád lesza*ják nekik nem ez kell kezdj el valami más produktív dolognak élni amiért számodra érdemes élni és kihúzhat ebből a depresszióbol boldognka nem kell lenned mert olyan nincs az emberek általában olyan semlegesek és ha van egy apró dolog annak örülnek ennyi semmi extra ne fordulj sz*rd le a hüly* pics*kat de ha úgy érzed hogy muszály valami nő akkor prostizz de ezt óvatosan meg amúgysem elfogadott meg stb... de az is jó egy ideig... ennyi
2012. dec. 11. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!