Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok nektek bejon a kovetkez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok nektek bejon a kovetkezo fiu alkata? Csak az alkatarol irjatok velemenyt kerlek az arca nem szamit

Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 23:14
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

"Azok nélkül is közel ilyen formát tudna hozni ha akar, de erre az 5%-ra szüksége volt, hogy 8-szor világbajnok legyen."

Hát de hülye vagy hallod, én rendszeresen gyúrok, benne vagyok a témában. Vannak ismerősök akik szteróznak, és nem évente egyszer!!! Értesz egyáltalán valamit ehhez a sporthoz? Nem hinném. Naturálban ilyen alakot NEM LEHET elérni! Aztán meg a szteroid a gyúrásnak csak 5%? Ember, tudod mit beszélsz? A szteroid egy koncentrált fehérjebomba, "megerőszakolja" a szervezeted, abnormálisan gyorsan nősz meg hirtelen; egyik haveromnak emiatt lettek szívgondjai is, és nem egyedüli eset a gyerek. Szteroid nélkül egy ponton túl nem tudsz fejlődni! Ha naponta 40 csirkét és 30 kiló rizst eszel akkor sem. A szteroid igenis hogy felpumpálja a szervezeted! Persze az is valódi izom, meg dolgozni kell hozzá, de naturálban soha nem fogsz így kinézni, bármiylen edzésterved is van.

2009. aug. 1. 10:47
 32/41 anonim ***** válasza:
Na, ezt a második képet rossz ötlet volt evés közben megnézni...Gusztustalan....
2009. aug. 1. 11:12
 33/41 anonim ***** válasza:
Én nem látok semmitXD Vagy csak én nem?
2009. aug. 1. 14:04
 34/41 anonim ***** válasza:

Öreg, ki mondta hogy natural a csávó?????????????????

Tudod te egyátalán ki van a képen? Azért mert néhány éve gyúrsz, lötyögsz engem akarsz kiokítani kisfiam....

Ez mint mondtam a versenyeken is engedélyezett mennyiségű anyagot használ, pl: Gregg Valentino nem (keress rá google-ba), ezért nem versenyezhet.

A szteroid milyen fehérjebomba?

Abba nincs fehérje, viszont serkenti a fehérjeszintézist és beépülést androgén pályákon keresztül.

A fehérjebomba pedig a proteinpor amit a boltban megveszel.

ReapeR-23 te meg mit űberokoskodsz itt, meg osztasz itt?

Milyen kis pénisz komplexus, miről beszélsz te?

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Nem is írok többet. Pedig csak véleményt írtam ahhoz amihez értek. De felesleges, mert vannak ilyen űberokos emberek mint RepeR akik egész nap itt dekkolnak és kiosszák az észt, mindenhez értenek, mindenbe belemagyaráznak, de néha akkora baromságot mondanak, hogy az már megdöbbentő. Csak így tovább!!!

Így neten keresztül én is írhatnám, hogy milyen faszán nézek ki, meg méreteket, de felesleges mert ezt így senki nem hiszi el. Azért ha egymás mellé állnánk minden tekintetben nagy röhögés lenne.............

2009. aug. 1. 14:30
 35/41 anonim ***** válasza:
Nem az eres keze miatt írtam hogy undorító. Inkább azért mert vastagabb a karja mint amekkora a feje, nagyobb a melle mint az enyém pedig én nő vagyok... nekem undorító az ilyen pasi, ennyi:D Normál testtel jó pasi lenne egyébként.
2009. aug. 1. 16:02
 36/41 anonim ***** válasza:
Csak én nem látok itt semmiféle képet? o-O
2009. aug. 4. 10:56
 37/41 anonim ***** válasza:
semmit nem látok.
2009. aug. 4. 11:07
 38/41 anonim ***** válasza:
Én sem látok semmilyen képet.. xD
2009. aug. 4. 11:07
 39/41 anonim ***** válasza:

Hol a kép??????

Nagyon kíváncsi vagyok és sehol kép,levették?oO

2009. aug. 4. 11:20
 40/41 anonim ***** válasza:
Biztos,mert én se látom! :( Pedig szívesen megkukkolnám!:P
2009. aug. 4. 15:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!