Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok nektek bejon a kovetkez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok nektek bejon a kovetkezo fiu alkata? Csak az alkatarol irjatok velemenyt kerlek az arca nem szamit

Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 23:14
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Huh nekem az egész csávó!!:Dúgyahogyvan!Nagyon helyes!:D
2009. júl. 31. 23:41
 22/41 anonim ***** válasza:
33%

Micsod???

Ez nektek kigyúrt?:O:O:O

Hol van ez kigyúrva??? Ne röhögtessetek már lányok....

Ez az életbe nem fogott komoly súlyzókat a kezébe.

Nem akarlak titeket elkeseríteni de ennyi izom a ti pasiaitokon is tuti van, csak ennek a srácnak alacsonyabb a testzsírszázaléka az átlagostól, emiatt szálkásabb, kockásabb a hasa és eresebb a teste. - Ennyi.

Két hét speciális étrend és bárki így néz ki, ez számomra nem kérdés, ez egyértelmű.

Egyébként ezen mindíg kiakadok amikor ilyeneket mondanak a lányok ilyen cingár kis sráckora hogy, hú de kigyúrt, ez már természetellenesnek látszik.....ledőltem a székről a röhögéstől.

Csak úgy itt egy kép, hogy tisztázzuk milyen egy kigyúrt pasi: [link]

2009. aug. 1. 02:07
 23/41 anonim ***** válasza:

Az előttem szólónak azért megjegyezném, hogy más az ha valaki ki van gyúrva és más, ha minden féle gyógyszerrel fel van pumpálva.

Amúgy erről a srácról egy fórumba láttam már képet. Nekem úgy összességében külsőre bejön, de.. eléggé egoista lehet, utálom ha egy pasi az izmát mutogatja egy képen.

2009. aug. 1. 02:23
 24/41 anonim ***** válasza:

02:07-vagyok

Nah, először is tisztázni kellene az emberek tudatában, hogy nem léteznek a világon ahogy te nevezted "pumpák"

vagy egyéb speciális felfújó szerek ahogy mindenki hiszi.

Szteroidok vannak - te ezekre gondoltál.De ezek sem csodaszerek, én sosem használtam és nem is fogok.

Nem akarok kigyúrt lenni, csak izmos. Habár ha abból indulunk ki, hogy nektek ez a kissrác már kigyúrt, akkor én a hártomszor ekkora karommal ezek szerint atomszörnyetegnek számítok. Pedig igazán távolállok a kigyúrt szinttől. Nah mindegy ha én ennyire elsorvadnék mint a srác a képen akkor kabátban járnék strandra. :)

Ja és akiről a képet belinkeltem egy szupergenetikai zseni, itt bárki beszedhetné a világ összes szteroidát meg cuccát akkor sem közelítené meg sosem.

2009. aug. 1. 02:52
 25/41 anonim ***** válasza:
Akár hiszed, akár nem, tudom, hogy ezeket a szereket szteroidnak hívják. Én a pumpálva szót, a testfelépítésére értettem. Mert az általad belinkelt képen én egy felpumpált pasast látok. Aztán persze sejtelmesen megjegyeztem, hogy mindezt gyógyszerrel érte el. És ITT gondoltam a szteroidra. Felőlem Kiszel Tünde is lehet az illető, remélem azt nem hiszed el, hogy a napi súlyzózástól lett ekkora. Az meg hogy kinek mi számít kigyúrtnak, vagy izmosnak, az pedig emberfüggő.
2009. aug. 1. 03:02
 26/41 anonim ***** válasza:
Hát pedig jó ha tudod, hogy maximum évente csak egyszer nyúl szteroidhoz, és akkor is egy minimális megengedett kimért mennyiséghez, amit még engedélyeznek a Mr Olympián, és nem attól lett ekkora, az csak a 100-ból úgy 5%. Azok nélkül is közel ilyen formát tudna hozni ha akar, de erre az 5%-ra szüksége volt, hogy 8-szor világbajnok legyen.
2009. aug. 1. 03:29
 27/41 anonim ***** válasza:
78%

02:52-es... Háromszor ekkora karral, mi????:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D

Persze, én meg 250 cm, 210 kg tömör izom vagyok...:D

Ne nagyzoljunk már kérem...

Én sem vagyok egy vékony gyerek, van vállam, de nem ilen agyongyúrt, van mellem, szintén nem szétgyúrt, és van mellé egy b@szott helyes pofám! Na és ilyenkor mi van???

Ti barmok még elhiszitek, hogy az erősebb kutya b@szik??? Netán kis pénisz komplexusotok van?

-ReapeR-23/F

2009. aug. 1. 04:30
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

"Hát pedig jó ha tudod, hogy maximum évente csak egyszer nyúl szteroidhoz, és akkor is egy minimális megengedett kimért mennyiséghez, amit még engedélyeznek a Mr Olympián, és nem attól lett ekkora, az csak a 100-ból úgy 5%. Azok nélkül is közel ilyen formát tudna hozni ha akar, de erre az 5%-ra szüksége volt, hogy 8-szor világbajnok legyen."

Na jó, maradjál már meg magadnak! Az emberi test alkatából adódóan nem képes ekkora izmok kifejlesztésére, nulla zsírral... Tudod miért, okostojás? Az emberi test zsír nélkül elveszik, mert nem tud a sok hasznos anyag lerakódni. Tudom, sz@r a felismerés, de a példaképed egy pumpált nyominger!

Az a baj, hogy minden sz@rt elhiszel, de nézz utána nyugodtan a neten, ilyen testet csak AKTÍV szteroidterápiával érhet el!

-ReapeR-23/F

2009. aug. 1. 04:44
 29/41 anonim ***** válasza:

Mellesleg látjátok, milyen kicsi a farka az utolsó linkelt képes emberkének?::D

Az agyongyűrtak általában nagyon kis f@sszal rendelkeznek. Ezt akarják az 50-es kezükkel kompenzálni...

Sajnálatos, de így van!

-ReapeR-23/F

2009. aug. 1. 04:49
 30/41 anonim ***** válasza:
fúúj ryan sheckler de utálom...lehet hogy akkora a háta mint egy ping pong asztal de egy nagyképű p.cs is egyben...undorító
2009. aug. 1. 07:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!