Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kéne viselkedni? Hogy maradjak normális?
Szóval a helyzet az, hogy van egy tanár az egyetemen, aki bejön, most vele dolgozom együtt meg egy másik tanárral.
Eddig nem volt probléma, hiszen csak két hét telt el, tudtunk mindketten normálisak lenni (ő is tud néha furcsa lenni). Viszont múlt héten történt, hogy egy harmadik emberke előadta az irodának a jelenlétemben, hogy aki nekem bejön, most egy bomba nővel ismerkedik. Okos és szép is. Szerintem az egész poén volt, legalábbis az ő reakciói ezt mutatták. Legjobb lenne nem is figyelni a dologra, csak dolgozni, csak heti 3 napot vagyok vele összezárva.
4 év alatt nem jutottam el erre a szintre vele
tavaly 1 hónapig nem beszélt velem, az okát a mai napig nem tudom, ennek ellenére most megint tök normális, kedves rendes... szóval nem tudom eldönteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!